Gå til hoved-indhold
Tur
Tur

Leonora og Sissel har sejlet i tre år - næste år tager de ud i verden og vil sejle til lækre dykker-steder

De to 24-årige eventyrer og dykkere Leonora Valentin og Sissel Therkildsen skal på langtur i deres egen Beneteau Oceanis 50. Minbaad.dk mødte de to sejlere, der har deres båd liggende i Tuborg Havn, hvor de forbereder deres tur næste år til juli. Se vores videointerview med dem.

Af Troels Lykke |

- Alle kan sejle på langtur, hvis de vil det!

Sådan begynder minbaad.dks Cille Rosentofts samtale med Leonora og Sissel på 24 år. De er i gang med at planlægge deres langturssejlads med afgang fra Danmark i juni 2023.

- Vi gik fra 0 til 100 på ingen tid, fortsætter de med at forklare og skubber med deres historie til forestillingen om, hvordan en langturssejler defineres.

De to unge kvinder er optagede af at involvere alle, der ønsker at tage del i processen. De vil vise verden, hvad en langturssejlads kræver for derved at inspirere, men også tegne et realistisk billede af, hvad deres beslutning har af konsekvenser. 

- Intet er hemmeligt!, fortæller sejlerne selv. Det er tydeligt, når man følger med på deres sociale medier:

- Vi bliver ofte mødt af kommentaren: Hvor er I heldige! Men det er jo ikke bare held. Vi knokler for det, og alle kan jo gøre det samme. Hvis vi bare er heldige, handler det ikke om det store arbejde, som vi lægger i det. Det kræver viljestyrke, forklarer Leonora og Sissel i en tidligere artikel til minbaad.dk.

De vil skaffe penge undervejs ved at have gaster om bord, men vil også arbejde undervejs.

Se interviewet med de to sejlere i toppen af artiklen. Vi mødte dem i Ishøj under Copenhagen Boat Show, hvor de holdt populære foredrag.

content-loader
content-loader
content-loader