Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Kort Nyt
Kort Nyt
Pladsen er god om læ i Bavaria C38. Foto: Troels Lykke

Bavaria C38 er populær - vi så den på Cannes Yacthting Festival

Vi var på den gigantiske og for bådværfterne meget vigtige udstilling Cannes Yachting Festival, hvor 620 både fra 3 til 50 meter udstilles i vandet og på land for 54.400 besøgende. Vi så blandt andet Bavaria C38eren, der sælger godt i Danmark.

Af Troels Lykke |

Bavaria C38 har en rigtig fin størrelse og en relativ god pris, sammenlignet med andre både på markedet.

Bavarias DNA er at sælge både som folk har råd til og denne her koster fra  1.485.938 mio. kroner, leveret i Danmark med moms. Dertil kommer diverse udstyr.

Bavaria C38 er til at håndtere i havnen og stadig er der masser af plads. Ikke mindst fordi stævnen er bred på den 3,98 meter brede og 11,9 meter lange turbåd.

Den tyske båd fås i to eller tre kahytters versioner.

Bavarias C-serie er blevet rost af mange bådjournalister for dens sejlegenskaber og udseende og ikke mindst gode plads. Minbaad.dk skal også teste båden, har vi aftalt med den danske importør Dansk Marine Center i Lystrup ved Aarhus.

- Vi har solgt godt af den og vi får flere hjem, siger daglig leder Henrik Lund fra Dansk Marine Center, der også har både liggende i Egå Marina.

Vi mødte den danske importør i Cannes. I det hele taget var der mange danske bådforhandlere, der mødte deres danske kunder i filmbyen, hvor der var mellem 25 og 30 graders varme.

Bavaria C38
Længde    11,90 m
Bredde    3,98 m
Vægt    9.070 kg
Dybdegang 2,05 m
Motorfabrikant    Volvo
HK    30
Brændstoftank    210
Vandtank    210
Antal kahytter/sovepladser    3/6
Forhandler: Dansk Marine Center, Lystrup

content-loader
content-loader
content-loader