Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Bavaria C46 får et stort cockpit og en stor badeplatform, som Bavaria er kendt for. PR-grafik
Kort Nyt
Linjerne på Bavaria C46 ser lovende ud, men prisen kender man endnu ikke.

Ny Bavaria C46 kommer i 2023 med et cool look

Familiebåden Bavaria C46 kombinerer den generøse Bavaria-plads om bord med karakteristiske chines i agterstævnen og Bavaria V‐stævn, som der også er på Bavaria C38 og C42. Det fortæller den danske importør, Dansk Marine Center.

 

Af Troels Lykke |

Som alle C-LINE-modeller er Bavaria C46 skabt i samarbejde mellem Bavaria-udviklingsteamet og Cossutti Yacht Design.

Bavaria C46 kombinerer den typiske generøse Bavaria-plads om bord og den dokumenterede Made-in-Germany grundighed.

Båden bliver med de karakteristiske chines i agterstavnen og Bavaria V‐stævn, som der også er på Bavaria C38 og C42.

Cossutti Yacht Design har nemlig atter anvendt samme designfilosofi på det 14,86 meter lange og 4,70 meter brede skrog på Bavaria C46.

Lillesøster kåret som European of the Yacht

"Efter præsentationen af ​​C38 og C42 (prisvinder, red.), som også blev kåret til European Yacht of the Yacht 2021, har vores kunder meget tydeligt signaleret til os, at de ser frem til en fortsættelse af konceptet. Derfor har vi lagt al vores energi ind i den videre udvikling af konceptet og er nu i stand til at præsentere vores kunder Bavaria C46 med dens overbevisende løsninger," forklarer Marc Diening, CEO for Bavaria Yachts i en pressemeddelelse.

Bavaria C46 tilbyder op til seks spil og godt 100 kvadratmeter sejlareal som krydsstel og der er selvfølgelig valgfri Gennaker og Code 0.

Båden har et stort cockpit og en stor badeplatform, som Bavaria er kendt for og netop en trend, som de satte, hvorefter andre bådværfter fulgte efter.

Kunder kan vælge mellem forskellige indretnings-layouter, der spænder fra 3 til 5 kabiner, inklusive et 4-kabinet layout. Et regulært navigationssted er altid på båden i kahytten.

Store krav til 15 meter båd

 "Kravene til en sejlbåde på omkring 15 meter er meget mere alsidige i dag og kan ikke længere blot opdeles i klassiske kategorier som performance- eller familiecruiser, charter- eller ejerbåd. Under udviklingen af ​​Bavaria C46 var fokus udelukkende på, hvad der giver vores kunder reel merværdi ombord. Og når vi ledte efter den rigtige løsning, detalje for detalje, var vi i stand til at undgå nødvendige kompromiser mange steder. Med Bavaria C46 har vi fundet den balance, som kunderne forventer af en sejlbåd af denne størrelse med mange gennemtænkte løsninger," fortæller Marc Diening.

Prisen nævnes der ikke noget om i pressemeddelelsen. Og faktisk kan mange bådværfter ikke spå om hvad deres både koster om et år, da priser på komponenter svinger meget, især op ad i pris. 

Sejler i 2023

I første halvdel af 2023 vil Bavaria C46 lave sine første testsejladser. Yderligere detaljer om Bavaria C46 vil blive præsenteret ved boot 2023 i Düsseldorf fra 21. til 29. januar. 

Men allerede nu kan man også kontakte direktør for Dansk Marine Center i Risskov, Christian Due Hammershøj for yderligere info.

Bavaria C46
Længde samlet        14.86 m
Skrogets længde      13.95 m
Vandlinjens længde 13.31 m
Skrogets bredde        4.70 m
Maksimal dybgang    2,30 m
Projekteret sejlareal 115 m2
Forhandler Dansk Marine Center, Risskov
Værft Bavaria Yachtbau

content-loader
content-loader
content-loader