Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Elcyklen er nu tilgængelig Polestars additional webshop til en udsalgspris på 40.000 DKK. PR-foto

Polestar lancerer ny Makka limited edition super-elcykel til din store båd

En lækker el-cykel til din båd måske? CAKE løfter Polestar nu sløret for en ny limited edition Makka super-elcykel. Den nye Makka-elcykel får den unikke blå farve ‘sky’, der er kendt fra Polestars elektriske roadster-konceptbil O2.

Af Troels Lykke |

Den første udgave af Polestar og CAKES Makka super-elcykel blev lanceret i 2021 i den matte farve ‘snow’, og modellen blev hurtigt udsolgt. Makka, der tilføjer et karakteristisk Polestar-præg til markedet for super-elcykler, er udstyret med en smal forlygte, Öhlins-støddæmpere og et aftageligt bagagebærer, der kan laves om til et ekstra passagersæde for at udvide mulighederne for at bruge Makka.

Super-elcyklen får en topfart på 45 km/t og to forskellige køretilstande: ‘udvidet rækkevidde’ og ‘performance’. Den sælges og leveres af CAKE, men limited edition-udgaven fra Polestar er tilgængelig på udvalgte Polestar-markeder, herunder Danmark, Norge, Sverige, Østrig, Holland, Storbritannien og Tyskland. Elcyklen er tilgængelig fra den 14. december 2022 på Polestars additional webshop* til en udsalgspris på 40.000 DKK.

*Polestars addditional webshop blev lanceret i 2021 og tilbyder livsstilsprodukter som t-shirts, hættetrøjer, tasker og vandflasker samt mobilitetsløsninger som Makka-elcyklen og mountainbiken Allebike Alpha. Makka-elcyklen er tilgængelig i følgende Polestar-markeder: USA, Canada, Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Belgien, Holland, Italien, Spanien og Storbritannien.

Se mere på https://additionals.polestar.com/

content-loader
content-loader
content-loader