Gå til hoved-indhold
Tur
Dansk Bavaria Klub holdt træf første gang i 2002 og der blev den hyggelige tradition skudt i gang. Her mødtes de igen. Foto: Dansk Bavaria Klub

50 mandskaber fra Dansk Bavariaklub fejrede 20 års jubilæum i Ebeltoft med ginsmagning og livemusik

Som opfølgning på de Bavaria-artikler, vi har udgivet her hos Minbaad.dk, kommer nu denne afsluttende artikel om 20 års jubilæumstræf hos Bavaria. Det blev afholdt i sidste weekend i maj med ginsmagning, livemusik og rundvisning på fregatten Jylland.

Af Cille Rosentoft |

Der er rigtig mange Bavaria-både i Danmark, og flere af dem blev samlet fornylig.

Den sidste weekend i maj 2022 bød både på ginsmagning, livemusik og rundvisning på fregatten Jylland. Derudover var fokus selvfølgelig på hyggeligt samvær og fællesskab.

En stor del af dét at være bådejer er netop de fælles oplevelser, man skaber sammen. Alle sejlere kender til at komme i havn og snakke med nabobåden og udveksle både erfaringer og røverhistorier.

Det var der også rig lejlighed til ved jubilæet i Ebeltoft. 

50 både fra hele landet mødte op

Dansk Bavaria Klub holdt træf første gang i 2002, hvor den hyggelige tradition blev skudt i gang.

Siden er der kommet mange flere medlemmer til, og til Bavariatræf i år deltog cirka 50 både fra hele landet - lige fra Struer til Bornholm - og i alt 138 personer var samlet for at fejre jubilæum.

Frank Madsen fra Dansk Marine Center, som også deltog ved jubilæumstræf i Ebeltoft, fremhæver fællesskabet som et ekstra plus for Bavaria-ejere:

- Som Bavaria-ejer har man udover båden en stor gevinst - nemlig sammenholdet og den sociale omgang med andre Bavaria-ejere i Dansk Bavaria Klub, udtaler Frank Madsen.

Det sås tydeligt denne maj-weekend, hvor der netop blev skabt sammenhold og nye oplevelser på kryds og tværs af Bavaria-ejerne.

Fordele ved Dansk Bavaria Klub

Også formanden for Dansk Bavaria Klub fremhæver sammenholdet som en særlig fordel ved at være Bavaria-ejer:

- Fordelen ved at være medlem er et kæmpe sammenhold, siger formand Niels Arne Johansen og fortsætter:

- Når vi ser standeren, er der altid nogen at snakke med. Derudover er der forsikringsfordele ved et medlemskab, og du kan være helt sikker på, at du ved problemer med båden kan få hjælp i vores Bavaria-forum.              

Hvis du er Bavaria-ejer eller overvejer at anskaffe dig en Bavaria, er anbefalingen fra formand Niels Arne Johansen, at du melder dig ind i Dansk Bavaria Klub og bruger de mange kontakter og erfaringer fra de andre medlemmer.

Du kan finde information her: www.danskbavariaklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader