Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det danske hold trænede også mandag på Øresund. Foto: Per Heegaard
Kapsejlads
Foto: Per Heegaard

Sehested før København: Ærgrer sig en del over at smide en føring på 600 meter på 12 sekunder

Rockwool-holdet førte nemlig finalen i Plymouth forleden. - Det gør lidt ondt at smide en 600 meter føring på 12 sekunder, siger F50-skipper Sehested til minbaad.dk, der besøgte SailGP-basen i dag i Nordhavn. Se kort video-interview. Fredag starter SailGP i København.

Af Troels Lykke |

I går var F50-skipper Nicolai Sehested med sit hold ude og træne og om bord var Formel 1-køreren Kevin Magnussen om bord.

Men det talte vi ikke om i dag, istedet havde vi fokus på Rockwool-holdets fart.

- Den er god på kryds, men vi mangler noget fart på læns. Vi er dog gået 3-4 procent frem i vores fart, kan vi se på vores data og vi er oppe i den gode ende af feltet hvad angår fart, siger Sehested til minbaad.dk, før han skulle ud og træne med holdet.

Det bliver dog ikke med fartrekord fredag og lørdag hvor der sejles, da der ikke loves meget vind, fortæller Sehested, der til dagligt bor på en gård i Kolding med den tidligere OL-svømmer, Rikke Møller Pedersen.

Han har dog ikke selv tid til at drive gården da han jo er fuldtidsansat som skipper på Rockwool-holdet, der kæmper i SailGP.

Sehested fortæller at holdet har travlt før start på fredag, da man jo har meget kort tid til at træne i, men ekstra når man er vært. Og det har Rockwool-holdet nydt godt af de seneste dage. F50eren er i vandet og ligger med den gigantiske vinge på.

Se vores interview fra i dagmed sejleren:

content-loader
content-loader
content-loader