Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
14 både kæmpede i Skærbæk før der er Palby Fyn Cup på fredag, hvor mange af bådene vil deltage. PR-foto
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Texel Mesterskabet for 14 flerskrogsbåde gik til en Dragonfly 28 Performance i Skærbæk

Der var lagt op til en duel mellem to lokale Skærbæk både om at kalde sig vinder af Texel Mesterskabet mellem Henrik Bøje Hansen, i en Dragonfly 28 Performance, og Tobias Pedersen, i en Corsair 750 Sprint.

Af Troels Lykke |

I weekenden 27.-28. maj blev der holdt Texel Mesterskab arrangeret af Skærbæk Bådeklub i Kolding Fjord. Til kapsejladsen var der 14 tilmeldte både, der kom fra KDY, Flensborg, Horsens, Ebeltoft, Middelfart og Skærbæk, fortæller Peter Quorning fra Skærbæk Bådeklub. Han sejlede selv med i stævnet i en Diem 24.

Her fortæller han til minbaad.dk:

Der var lagt op til en fantastisk weekend med sol på hele programmet. Dog med udsigt til en weekend med let vind, men som heldigvis også udviklede sig til lidt mere. Om lørdagen var der banesejlads på programmet med almindelige op-ned baner af 20-30 minutters længde.

Efterfølgende blev der fulgt op med mad på grillen, godt selskab og en hyggelig aften på land, inden man igen skulle gøre sig klar til søndagen, der bød på kortere distance baner i Lillebælt udfor Skærbæk Bådeklub.

Henrik Bøje Hansen tog førstepladsen i en Dragonfly 28 Performance

Der viste sig at være tæt konkurrence på vandet, der først blev afgjort i den sidste sejlads søndag eftermiddag. Der var lagt op til en duel mellem to lokale Skærbæk både om at kalde sig vinder af Texel Mesterskabet mellem Henrik Bøje Hansen, i en Dragonfly 28 Performance, og Tobias Pedersen, i en Corsair 750 Sprint.

Her endte det med at Henrik Bøje Hansen tog førstepladsen kun 2 point foran Tobias Pedersen. På tredjepladsen slutter Lars Kaempfe, Flensborg, i sin Dragonfly 800.

Tak

En stor tak til sponsorerne: Dragonfly, Elvstrøm Sails, Palby Marine, Columbus Marine og Ronstan, og alle de frivillige i Skærbæk Bådeklub, der bidrog til at få Texel Mesterskabet til at blive en succes.

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader