Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Denmark SailGP Team - Day 2 sailing in Bermuda for Event 1 of SailGP, Season 3. Photo: Brian Carlin/Rockwool

Billetterne til verdens hurtigste sejlsportsliga, SailGP i København, er sat til salg

Oplev Rockwool Denmark Sail Grand Prix 19.-20. august, når SailGP kommer til København. Billetterne sælges nu på Ticketmaster. Du kan opleve verdens bedste sejlere udfordre Øresund i ti kæmpestore F50-katamaraner kun få meter fra Nordhavns kajkant.

Af Troels Lykke |

Det er ikke en hvilken som helst kapsejlads, der runder København sidst på sommeren. SailGP er med sin avancerede teknologi, ekstreme hastigheder og topatleter i verdensklasse sejlsportens absolutte kongeliga.

Med tophastigheder tæt ved 100 km/t vil de 30 meter høje katamaraner løfte sig op over vandet og suse forbi kun få meter fra tilskuerpladserne.

- Når SailGP kommer til København til august, så ved jeg, at det bliver en fantastisk event for både sejlere og tilskuere. Vi oplevede de spektakulære racere i Aarhus sidste sommer og glæder os til at byde dem velkommen igen, siger Lars Lundov, direktør, Sport Event Denmark.

Vil være den grønneste event

København bliver efter Bermuda, Chicago og Plymouth den fjerde event i sæson 3, der får besøg af SailGP, der med en bæredygtige tilgang til at drive sporten har en målsætning om at være verdens mest klimavenlige sportsliga.

Sidste års danske event i Aarhus blev kåret som det mest miljøvenlige event i sæson 2, og derfor ligger barren højt for København. Der er en ambition om, at eventen i København bliver det grønneste nogensinde.

- Danmarks hovedstad er altid et besøg værd. Og med internationale events i byen er der en ekstra anledning, eksempelvis i august med store events som SailGP. En event, der ligesom København har et stærkt fokus på bæredygtighed og grønne løsninger, og som passer godt til og samtidig videreudvikler vores stærke maritime fortælling.

- Vi glæder os til at byde eventgæsterne velkommen til et adrenalinsus med dystende katamaraner i højt tempo i havnen, understreger Mikkel Aarø-Hansen, administrerende direktør i Wonderful Copenhagen.

 

Skipper Nicolai Sehested for det danske Rockwool SailGP-hold kunne fornylig præsentere sin besætning til tredje sæson, og tilskuerne vil igen i år få mulighed for at spotte de populære olympiske medaljevindere Katja Salskov-Iversen, Anne-Marie Rindom og Martin Kirketerp i den danske rød-hvide F50-katamaran.

- Ligesom resten af teamet glæder jeg mig til at sejle på hjemmebane igen. Det var fantastisk at mærke danskernes opbakning under Rockwool Denmark Sail Grand Prix i Aarhus. Det gav os et kæmpeboost.

- Nu har vi fornøjelsen af at præsentere danskerne for SailGP igen, og vi glæder os til at mærke opbakningen fra tribunerne. Vi kommer til at levere en præstation i topklasse, der vil få publikum ud på kanten af stolen, lover skipper Nicolai Sehested.

Kom helt tæt på sejladserne fra havnefronten

Tilskuerområdet på Oceankaj i Nordhavn ligger på selve kajen og giver tilskuerne en fantastisk udsigt til sejladserne, der foregår helt tæt ved land. Billetter til Rockwool Denmark Sail Grand Prix kan købes hos Ticketmaster, og de tre forskellige pakker er skræddersyede til at give både nuværende og kommende fans en actionfyldt og festlig mulighed for at opleve weekendens hæsblæsende sejladser:

 • Waterfront Access - DKK 135,- (ekskl. gebyr)
  Oplev live kommentatorer, storskærme, madboder, musikunderholding samt SailGP Fan Shop med must-haves som kasketter, limited edition event-t-shirts og meget mere.
 • Waterfront Premium - DKK 340,- (ekskl. gebyr)
  Premium giver adgang til tribune med eget sæde og en fantastisk udsigt til sejladserne. Oplev live kommentatorer, storskærme, madboder, musikunderholdning samt SailGP Fan Shop med must-haves som kasketter, limited edition event-t-shirts og meget mere
 • Waterfront VIP - DKK 1.500,- (ekskl. gebyr)
  VIP-zonen er et must for alle sejlsportsentusiaster og virksomheder, der ønsker verdensklasse hospitality. Med gratis mad og drikke hele dagen, behagelige sæder på første række, storskærme samt live kommentatorer, der guider hver en manøvre på banen, er man sikker på at få de absolut bedste pladser til sejladserne.

Oplev sejladserne fra egen båd

Rockwool Denmark Sail Grand Prix i København tilbyder yderligere to spændende muligheder for at overvære sejladserne fra egen båd:

 • On-Water Access - Gratis
  Sejlere, der ønsker at opleve SailGP fra vandet, kan registrere sig gratis på SailGPs hjemmeside. Efter registrering får man tilsendt et nyhedsbrev med al relevant information som program, kort over banen, vejrudsigt, tips om sikkerhed samt adgang til live kommentatorer over VHF.
 • On-Water premium - DKK 600,- (ekskl. gebyr)
  Premium-pakken giver sejlere, der vil helt tæt på, muligheden for at sejle sin båd ind i en indercirkel helt tæt ved banens mærker. Premium velkomstpakken indeholder en SailGP stoftaske med souvenirflag til båden og officiel kasket samt nyhedsbrev og adgang til live kommentatorer over VHF.

Som en del af SailGPs ‘Race for the Future’-initiativ vil SailGP som klimapositiv sportsbegivenhed ikke blot dække sit eget klimaaftryk under eventet, men også dække klimaaftrykket for alle registrerede sejlere, der deltager i arrangementet.

SailGP sæson 3 blev skudt i gang lørdag den 14. maj på Bermuda og kunne, ligesom resten af SailGP-sejladserne, følges live på TV2 SPORT. 

Billetter til Rockwool Denmark Sail Grand Prix i København d. 19.-20. august kan købes hos Ticketmaster fra i dag. Yderligere informationer om billetter og Rockwool Denmark Sail Grand Prix findes på sailgp.com.

content-loader
content-loader
content-loader