Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

X-Yachts inviterer til træf under Als Rundt 10. – 11. juni - se X-Yachts One Tonner Okyalos

Kapsejladsen Als Rundt i Sønderborg er et weekend-arrangement, som ikke kun byder på kapsejlads i smuk natur, men også hygge og social omgang med andre sejlere. X-Yachts holder træf for ejere af alle typer X-både.

Af Troels Lykke |

I forbindelse med årets Als Rundt afholder X-Yachts træf for ejere af alle typer X-både.

Service-folk fra X-Yachts står klar til at give gode fif om bådene, og der er lejlighed til at møde andre X-ejere, se nærmere på andre både, og få nye ideer til udstyr, vedligehold og så videre. Der er med andre ord rig lejlighed til at ”sparke dæk”.

X-Yachts’ Stradivarius
I Sønderborg kan du også se Okyalos – X-Yachts’ Stradivarius, den mest avancerede båd X-Yachts nogensinde har bygget, fortæller X-Yachts til bådpressen.

Båden vandt VM i One Ton i 1990, og en af X-Yachts’ grundlæggere, Birger Hansen, har nu købt sin gamle kærlighed tilbage til værftet. Okyalos sejler også med i Als Rundt.

Se nye modeller
Vil du hellere bare slappe af end sejle Als Rundt, er der mulighed for at prøvesejle X-Power, se den nye X4³ eller bare nyde livet omkring smukke Sønderborg.

Der er reserveret 30 pladser til X-Yachts, som fordeles efter først til mølle. Sønderborg Yacht-Club lover dog at der bliver god plads til alle.

Klik her for tilmelding til X-træf

Klik her for tilmelding til Als Rundt

Program:

Fredag 10. juni

Mole-øl og livemusik ved Sønderborg Yacht-Club

Lørdag 11. juni

Als Rundt - hvis man har lyst. Racing eller familieklasse.
Festmiddag med hvid dug og musik i teltet. Pris 280 kr. pr. kuvert.

content-loader
content-loader
content-loader