Gå til hoved-indhold
Motorer
Generated by pixel @ 2022-02-17T00:57:37.505181
Motorer
Generated by pixel @ 2022-02-17T00:57:37.513455
Motorer
Generated by pixel @ 2022-02-17T00:57:37.493059

Mercury Marine præsenterer ny konceptserie af Avator el-påhængsmotorer

Mercury mener, at udskiftelige batterier og støjsvage motorer vil have stor interesse i bådverdenen. Nu vises ny el-motor frem på bådudstilling i Miami.

Af Troels Lykke |

Mercury Marine, som er en division af Brunswick Corporation (NYSE:BC), har præsenteret sin konceptserie af Avator el-påhængsmotorer, Mercurys seneste innovative udvikling i bådbranchen med den nyeste teknologi og teknik.

El-påhængsmotorkonceptet udstilles første gang på International Boat Show 2022 i Miami som optakt til selskabets officielle lancering af el-påhængsmotorer senere i 2022 og 2023.

- Elmotorteknologi er strategisk vigtigt for os, og dette koncept er det første indblik i, hvordan vi agter at opfylde vores målsætning om at blive branchens førende med både forbrændings- og elmotorer til bådsejlads. Vi udvikler bådmotorer med en effektivitet på et helt nyt niveau til nye måder at dyrke bådsejlads på, forklarer Chris Drees, President for Mercury Marine.

Indsats for bæredygtighed

Avator tager det seneste skridt i Mercurys løbende indsats for bæredygtighed ved at muliggøre bådsejlads med nul udledning.

Mercury anvender desuden elmotorteknologi til at gøre det nemmere at dyrke bådsejlads ved hjælp af blandt andet udskiftelige batterier og nemmere transport.

- Vi mener, at nye muligheder, som eksempelvis nemt udskiftelige batterier og støjsvage motorer, vil have stor interesse blandt såvel eksisterende som potentielle sejlere. Vi forventer at udbygge vores sortiment af elmotorløsninger med tiden, og vi lytter fortsat til vores kunder og følger nøje tilegnelsen af vores produkter, fortæller Tim Reid, Mercury Marines Vice President for produktudvikling og -teknik.

Få mere at vide om Mercurys Avator-koncept og visionen for elmotorteknologi på MercuryMarine.com/Avator.

content-loader
content-loader
content-loader