Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Sejlsportens ildsjæle hædres hvert år med Klubudviklingsprisen, der overrækkes af Dansk Sejlunion. Foto: Peter Brøgger

Hvem har gjort en særlig indsats for sejlsporten? Indstil kandidater til Klubudviklingsprisen 2022

En leder, en gruppe eller en klub, der har bidraget til udviklingen af sejlsporten i Danmark, kan modtage Dansk Sejlunions pris. Det er muligt at indstille kandidater frem til den 15. februar.

Af Sara Sulkjær |

Det geografiske potentiale skulle dyrkes til at øge antallet af nye medlemmer, af gengangere, af kvindelige sejlere og af stævner.

Samtidig ønskede Kjøbenhavns Amatør Sejlkub at udvikle trænerstaben, ligesom fødekæden af kompetente undervisere burde sikres. Sideløbende blev undervisningsmaterialerne udviklet og målrettet skolens elever.

Sidst, men ikke mindst, skulle der findes en måde, der sikrede, at skolebådene blev holdt i konkurrencedygtig stand. Alt dette nåede sejlklubben i hovedstaden i mål med på tre år.

En succes, der sidste år sikrede Kjøbenhavns Amatør Sejlkub Klubudviklingsprisen 2021, der hvert år uddeles af Dansk Sejlunion. 

En anerkendelse og 20.000 kroner

Til marts skal prisen atter uddeles. Det er derfor på tide at indstille kandidater til 2022-prisen. Noget, der kan nås frem til den 15. februar. 

- Med prisen ønsker Dansk Sejlunion at anerkende det målrettede initiativ, den nyskabende idé eller den ekstraordinære indsats, som gør en forskel i klublivet, og som kan være til inspiration for alle i dansk sejlsport, forklarer unionen på sin hjemmeside.

Foruden anerkendelsen, der følger med prisen, modtager vinderen et beløb på 20.000 kroner, øremærket til klubudvikling.

Sejlerne kan stemme

Når deadline for indstillingen af kandidater udløber den 15. februar, nomineres fire kandidater til kapløbet om den endelige pris. 

En pris, der uddeles på baggrund af de indløbne stemmer fra Sejlerdanmark samt af en priskomité bestående af Line Markert, formand i Dansk Sejlunion, Christian Hangel, bestyrelsesmedlem i Dansk Sejlunion samt Thomas Jacobsen, sportschef i Dansk Sejlunion.

Vinderen offentliggøres på unionens generalforsamling den 19. marts.

Det er muligt at indstille kandidater til prisen her

Kilde: Dansk Sejlunion

content-loader
content-loader
content-loader