Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
Rungsted Klubhus. Foto: Henrik V. Jørgensen

Rungsted Sejlklubs klubhus står klar - indvielse på vej

Det er et helt særligt år for Rungsted Sejlklub. - Vi glæder os altid til foråret kommer, og bådene kan komme på vandet. Det helt særlige er, at vi nu også kan indvie vores klubhus, der er centralt placeret på Rungsted Havn, lyder det fra klubben.

Af Troels Lykke |

- Vi har i lang tid ønsket os og arbejdet efter at få et sted til vores klubaktiviteter. I et godt samarbejde med Hørsholm Kommune og Rungsted Havn slår vi ny dørene op for en ny tid i Rungsted Sejlklub, fortæller Simon Christensen, der sidder i klubbens bestyrelse.

Klubbens standerhejsning foregår lørdag den 23. april klokken 12 ved gæstebroen, hvor klubstanderen går til tops. Klokken 12:30 indvies klubhuset.

Det vil være borgmester Morten Slotved, der hejser klubstanderen for det nye år.

Et langt sejt træk

- Det har været et langt sejt træk, men nu står huset der, og det er vi så glade for. Vi har allerede haft mange timers undervisning af kommende sejlere i lokalerne, og vi planlægger en række temaaftener, hvor dygtige fagfolk vil fortælle om sejl, trim, vind og vedligehold af både, forklarer Simon Slotved.

Ligeledes er klubhuset hurtigt blevet forvandlet til et socialt samlingspunkt for områdets sejlere:

- Vi mødes ofte om fredagen og siger god weekend til hinanden, der er altid plads til en god historie om oplevelser på land eller ude på vandet.

www.rungstedsejlklub.dk/

content-loader
content-loader
content-loader