Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Det danske hold i Estland. Privatfoto

Zoom8 VM 2022 startet i Estland med - 7 danskere i top 12

I år ligger Estland farvand til verdens mesterskabet i Zoom8, hvor 65 deltager fra 7 nationer. Der er på første dagen sejlet 3 sejladser i super frisk vind og lækker store bølger og det gå godt for vores 7 danske deltagere hvor alle pt. ligger i top 12. I dag er der ingen vind.

Af Troels Lykke |

Danske Madita Grigat ligger nummer 1 og Maja Olesen på 3 pladsen, mens henholdsvis Cecilie Jensen og Astrid Ellegaard er 9 og 10.

Hos drengene finder vi de to brødre Nikolaj og Kristoffer Jacobsen som nr 5 og 6 samt det unge talent Hugo Bejstrup på en stærk 12 plads, fortæller træner Bo Jarvig fra Kaløvig Bådelaug.

20 km fra Tallinn

Værtsklubben Tilgu Sadam er en forholdsvis ny klub med en pænt stor jolle afdeling på 120 aktive sejlere, små 20 kilometer syd for Tallinn.

Derfor er der rigeligt med mulighed for nogle gode ture ind til smukke Tallinn for hele familien, klubben ligger lige op af et sportscenter hvor stort set alle deltager og officielle bor under samme tag, hvilket skaber en fantastisk god stemning blandt alle deltager.

De næste dage byder på lidt mere rolige vindforhold og det danske hold ser frem til at kæmpe videre for at holde Dannebrog højt, fortæller Jarvig til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader