Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Garmin er ny hovedsponsor for arrangører og deltagere i Sjælland Rundt Sailing Week. Foto: Troels Lykke

Sjælland Rundt Sailing Week søsættes til juni - nu er hovedsponsoren Garmin klar

Garmin satser stort på den nye sejlsportsevent, der har til mål at blive landets største maritime event. Kapsejladsen sejles første gang fra den 15. – 19. juni.

Af Sara Sulkjær |

Helsingør Sejlklub, som i årtier har stået bag det traditionsrige Sjælland Rundt, har netop annonceret en ambitiøs femårs plan, hvor flere sejladser kommer til med forskellige distancer for singlehand-, doublehand- og multicrew-bådene. Målet er at blive den største maritime begivenhed i Danmark.  

I den forbindelse kan arrangørerne med stolthed annoncere Garmin som hovedsponsor, fortæller Erik Stannow fra Sjælland Rundt Sailing Week:

- Vi er glade og stolte over at have indgået en aftale med en prominent sejlsports-leverandør som Garmin. Garmins fokus på sejlads passer perfekt til Sjælland Rundt Sailing Week, og sejlerne kan glæde sig til flotte præmier fra Garmin over de næste år, lover Stannow i en pressemeddelelse.

Alle typer af sejlere

At Garmin går ombord på en maritim event, der henvender sig til en bred skare af sejlerne, er langt fra tilfældigt:

- Sjælland Rundt Sailing Week henvender sig til alle typer af sejlere, lige fra jollesejleren til de store race-både, og det passer perfekt sammen med vores store udvalg af produkter, som er skabt til både tursejlads og kapsejlads, fortæller Daniel Witt Corell, Marketing & Communications fra Garmin, og uddyber:

- Vi har alt til sejlads, lige fra den lille kortplotter og en indenbordstransducer til de mindre både over i fuldblods race-setups med større kortplottere, vindsystemer med mere.

Nye søkort

Samtidig har Garmin netop lanceres nye søkort. Søkort, der ligeledes kan komme deltagerne i Sjælland Rundt Sailing Week til gavn:

- Alle sejlere vil også kunne drage fordel af de helt nye Garmin Navionics+ søkort, som er de bedste søkort på markedet. Vores forhandlere i Nordsjælland – Kronborg Marine, ShipShape samt Maritimt Center Helsingør – er klar til sæsonen. Har I brug for at få opdateret navigationsudstyret på sejlbåden, så kig forbi én af dem, så I kan være klar til Sjælland Rundt Sailing Week, opfordrer Daniel Witt Corell.

Sjælland Rundt Sailing Week afvikles 15. – 19. juni i og omkring Helsingør Lystbådehavn og Helsingør Sejlklub med fokus på sejlsportsaktiviteter for sejlere og tilskuere på havnen og i vandet nord for havnen. 

Læs mere om Sjælland Rundt Sailing Week her.

content-loader
content-loader
content-loader