Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Det danske fodboldlandshold besøgte havnen i Helsingør: Foto: Erik Stannow

Pludselig stod fodboldlandsholdet på havnen i Helsingør under åbningen af Sjælland Rundt Sailing Week

De danske fodboldstjerner tog del i årets åbningsdag i Helsingør, inden aftenens fodboldkamp mod Norge ventede. På havnen fik spillerne anledning til at kigge nærmere på bådene samt at tale med nogle af J/70-sejlerne.

Af Sara Sulkjær Hansen |

Det var ikke kun de sejlerglade besøgende, der blev draget mod de flotte J/70'ere ved starten på Sjælland Rundt Sailing Week.

Også de danske landsholdsspillere, der var i fuld gang med at forberede sig til aftenens fodboldkamp mod Norge, måtte en tur forbi havnen:

- De kom uanmeldt forbi, kiggede på bådene og fik en kort snak med nogle af sejlerne, inden de vendte tilbage til Marienlyst Strandhotel, forklarer Erik Stannow, næstformand i Helsingør Sejllkub, til Minbaad.dk.

Borgmesteren åbnede sejlerugen

På land kunne fodboldspillerne nyde den danske havnestemning, der ugen igennem er på programmet i Helsingør. Lørdag klokken 10 åbnede borgmester Benedikte Kiær Sjælland Rundt Sailing Week i den såkaldte Sailors Lounge, der er opstillet på midtermolen i Helsingør, mens Sejlsportsligaens 2. division efterfølgende satte kurs mod vandet.

Her dystede de både lørdag og søndag, inden de sidst på eftermiddagen søndag kunne nyde en velfortjent moleøl med dertilhørende sejlerhygge.

I næste weekend er det storebroren, Sejlsportsligaens 1. division, der tager over, mens også selve Sjælland Rundt-sejladsen og Anholt Race skydes i gang.

Festival og livespeak

For sejlere og andre interesserede, der ikke har indkasseret en billet til startlinjen, venter alt fra musikfestival til livespeak fra sejladserne, når sejlerugen for alvor kulminerer i Helsingør.

Du kan se højdepunkterne fra programmet her samt læse mere om Sjælland Rundt Sailing Week her.

content-loader
content-loader
content-loader