Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
De tre ejere af Tempo Baadsalg i Ishøj ses her. Fra venstre ses: Henrik, Stewart og Gert.

Ny trend – stort salg af brugte både til udlandet, fortæller Tempo Bådsalg

Tempo Bådsalg i Ishøj Havn oplever et stort salg af brugte både til udlandet. Faktisk har salget i årets første måneder været større til udlandet end i Danmark. Kunderne kommer blandt andet fra Sverige, Polen, Ungarn, Estland, Tyskland, Frankrig og ikke mindst USA.

Af Troels Lykke |

Det er ikke kun i Danmark, der er mangel på brugte både til salg – det er i hele Europa og USA.

Da Tempo Bådsalg for to år siden lancerede deres nye hjemmeside og salgsportal, begyndte man samtidig at eksponere hele porteføljen af brugte både på alle de største internationale brugtbåds-portaler.

- Dette og Tempo Bådsalgs styrke med salgsmedarbejdere, der kommunikerer flydende på både tysk og engelsk, skaber grundlaget for en tryg handel med de internationale kunder. Oftest starter kontakten med de udenlandske kunder med en video- eller Face Time-fremvisning af båden, forklarer Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg til Minbaad.dk.

Din båd kan gå til udlandet

For de sejlere, der vælger at sælge deres båd gennem Tempo Bådsalg, er der derfor en vis chance for, at båden vil krydse landets grænser:

- Hvis man overvejer at sætte båden til salg hos Tempo Bådsalg, kan det være, den får vand under kølen i et udenlandsk farvand, siger Henrik Jørgensen.

content-loader
content-loader
content-loader