Gå til hoved-indhold
Tur
Denne jul blev tilbragt i Chalong Bay i Thailand med to gaster og den enes kæreste plus en ven fra Danmark. Her ses Troels og familien. Privatfoto

Familien Ørnebjerg Bækholm sender jule- og nytårskort fra Thailand - mød dem online 31.12.22

Familien Ørnebjerg Bækholm fejrer fjerde jul væk fra Danmark på sejlbåden Atreju. På trods af en del udfordringer på det sidste, er familien stadig midt i deres drøm. Snart går turen hjem til Danmark, men inden da kan du møde dem i en LIVE den 31.12. klokken 9.00. Cille har talt med familien.

 

Af Cille Rosentoft |

Minbaads journalist, Cille Rosentoft, har været i kontakt med familien i juledagene og her kommer der er jule- og nytårskort fra dem.

Kære alle Minbaads læsere,

Efter første jul i Caribien og to gange i Fransk Polynesien, kom turen til Thailand, hvor vi i år har holdt jul. Denne jul blev tilbragt i Chalong Bay (se kort, red.) med to gaster og den enes kæreste plus en ven fra Danmark.

Vi havde syv mand til andebryster, brunede kartofler, rødkål og risalamande og det er vores opskrift på en dejlig aften. Aftenen blev godt rundet af med dans om det lille juletræ og verdens gladeste datter der fik gaver og vandt mandlen.

Drømmen for det kommende år er en god og sikker sejlads tilbage til Danmark. Vi har omtrent syv måneder tilbage af vores fire års jordomsejling og vi glæder os til det helt store gensyn med alle derhjemme. Det bliver den største omvæltning i fire år og vi både glæder os og er lidt nervøse ved tanken om alt det, der venter os.

Troels får drengetur gennem Rødehavet

Men først venter en større reparation på motoren, som gerne skulle sende os afsted til Sri Lanka i løbet af de næste 10 dages tid.

Her står Sally Lou og jeg (Sanne) af for første gang på vores rejse og lader Troels få en drengetur gennem Rødehavet, mens vi flyver til Kreta og venter på Troels og Atreju der og sejler videre hjem sammen.

Lige nu står vi på land og nusser lidt om båden med Coppercoat, nye zinkanoder og andet godt fra boatlife-posen.

Vi ønsker jer alle et godt og lykkebringende nytår og kan kun anbefale at føre drømmene ud i livet - store som små. Vi fortryder ikke et sekund.

Kærlig hilsen Troels, Sally Lou og Sanne

Mød familien live den 31.12. 22 

Du har mulighed for at møde den lille familie i deres facebookgruppe lørdag den 31.12 klokken 9.00. Inden du starter op på nytårsmenuen og gør dig klar til aftenens fest, har du altså mulighed for at få en bid af familiens drømmeliv. 

Sanne og Troels vil fortælle om en af de hårdeste tider på deres jordomsejling. Den seneste tid har nemlig budt på både hospitalsindlæggelser, lorte vejr og frustrerende møder med myndigheder. Men heldigvis også på oplevelser og gode tider.

Hør meget mere på lørdag og stil familien spørgsmål:

www.facebook.com/profile.php?id=100057031196809

content-loader
content-loader
content-loader