Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Molich 10 meter sejlede lige forbi os ved Vestbroen fredag aften. Fotos: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads
Jens og Ole på Boheme 10 meteren Dagmar. Fotos: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

Let vind i Palby Fyn Cup men der sejles stadig fredag aften - hovedfelt tæt på Lundeborg

Palby Fyn Cup 2023 er en rolig, hyggelig sejlads, indtil videre. Der var kryds mod Fyns Hoved og halvvind mod Storebæltsbroen, hvor sejlerne bommede ned mod Lundeborg fredag kl. 21. Her på Boheme 10 Meter er spileren oppe og farten er 4,8 knob. Vi frygter vindstille i Svendborgsund i nat.

Af Troels Lykke |

Det blev et langt, men behageligt kryds mod Fyns Hoved, hvor løbsledelsen bestemte at der skulle sejles styrbord rundt om Fyn. Indtil videre har det været en god beslutning, vi har sejlet hele tiden og flyttet os over grunden med 5-6 knob trods kraftig modstrøm i Storebælt.

Der har været tid til at tale og grine på Boheme 10 meteren 'Dagmar', hvor Jens, Ole og Jens Peter og undertegnet har kæmpet på den fredelige måde, hvor der både har været tid til at få varm, samt et par glas rødvin hver, så der stadig sejles forsvarligt.

Nu er solen gået ned og kulden er på vej, men vi sejler små fem knob med vores hvide spiler, mod Rømsø fra Fyns Hoved var det skarp skæring, hvor vi satte vores code zero. Et herligt sejl.

Frygter vindstille i nat

Der loves vindstille i nat og vi er spændte på om vi har med eller modstrøm, når vi rammer Svendborg Sund om nogle timer. Det bliver helt sikkert en stille nat. Vi er klar.

Sejlads med venner er fantastisk. Vi kæmper lige nu med ikke at ramme Vresen ved Nyborg og tager den på vores styrbord side, som de fleste både gør det, kan vi se.

Albin Express i front  nord for Langeland

Palby Fyn Cup-hjemmesiden skriver kl. 21.30 fredag aften:

Hovedfeltet er nået til Storebæltsbroen, hvor de ligger som perler på en snor. De forreste både ligger lige nord for Langeland Charole fra Rungsted, Explorer fra Thurø skarpt forfulgt af Xantippe fra Snaptun og  Sagitta fra Flensborg på deres styrbordside. Den første turbåd ligger ud for Stoense på Langeland.

Her ligger bådene - følg via gps-tracking.

content-loader
content-loader
content-loader