Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Lørdag aften kl. 22 gik mange i mål, herunder minbaad.dk i en Boheme 10 meter. Fotos: Troels Lykke
Kapsejlads
Kapsejlads
Kapsejlads

HH 42 “Quinta Light” igen først i Palby Fyn Cup - kun 56 både udgik trods ankersejlads i Svendborgsund

I alt gennemførte 191 både i sejladsen og undervejs udgik 56 og 17 kom ikke til start. En sejlads mest i let luft og trods anker-sejlads i Svendborgsund i mange timer blev det en herlig sejlads, der blev reddet af god vind lørdag og medstrøm i Lillebælt, da der blev sejlet styrbord om Fyn.

Af Troels Lykke |

Sidste båd i mål ved årets Oalby Fyn Cup – blev Abelone kl. 04.41.09 søndag morgen – de sidste 2 både der manglede er udgået.

Det har været en fin sejlads med både vindstille og fin vind. Pga. vejrudsigten besluttede løbsledelsen at sende sejlerne afsted med Fyn om styrbord og tilbagemeldingerne var, at det var en god beslutning, fortæller sejladsen på deres hjemmeside.

10 både på ny bane

Det nye tiltag – at kunne sejle kort bane på cirka 60 sømil – gennemførte 10 både og var rigtig godt tilfredse med den mulighed for stadig at dyste på vandet og samtidig få oplevelsen af et stort stævne og den hyggelige atmosfære før sejladsen. Så alt i alt har der været rigtig mange positive tilbagemeldinger fra sejlerne, hvilket vi er utrolig glade for, lyder det fra Bogense Sejlklub

Der var i år tilmeldt 264 både. Af dem var 37 tursejlere, 5 doublehanded og 21 flerskrogsbåde.

Første både i mål

I alt gennemførte 191 både og undervejs udgik 56 og 17 kom ikke til start. Den hurtigste omsejlingstid blev 25.09.42 t. sejlet af flerskrogsbåden, “Just Like 7 Heaven” med skipper Bo Hasseriis fra  KDY i en Seacart 30, viser resultatlisten.

Den hurtigste kølbåd blev – igen i år. “Quinta Light”- en HH 42 med skipper Anders Bogason fra KDY i tiden 27.51.10 t. Blandt de 5 både der sejlede doublehanded var det “Aurum” en Arcona 340 fra Veddelev Strands Bådelaug med skipper Christian Klimt-Møllenbach der sejlede hurtigst i tiden 31.23.05 t.

Alle resultater og masser af billeder og videoer kan ses på  Palby Fyn Cup

Se video med HH 42-skipper, der kom først i mål:

content-loader
content-loader
content-loader