Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Med 160 jollers deltagelse, bliver der travlt til Ungdoms DM Foto: Privat
Kapsejlads
Der er trafikbegrænsing foran Frederiksværk i den kommende weekend.

Frederiksværk Sejlklub og havn vært for Ungdoms DM i Optimist A, Zoom, Europa og ILCA

Sejlklubben på Havnelinjen 25 og Frederiksværk Lystbådehavn inviterer til Ungdoms Danmarksmesterskab i de fire jolletyper: Optimist A, ZOOM, Europa og Ilca 4 + 6.

Af Jan Hovald Petersen |

Ved alle jolle typer er det spændende at opleve forberedelserne, sejladserne og sejlernes  tilbagevenden til havnen, fortæller sejlklubben i deres invitation. 

Mange deltagende

Den 9. og 10. september er planlagt til at have med mangesidige aktiviteter. Der forventes i alt ca. 160 joller at deltage. Der bliver udlagt 2 sejlområder, der kan ses fra havnen (husk kikkert). 

Ungdoms Danmarksmesterskaber bliver afholdt i disse i 4 jolleklasser: 

Optimist A 

ZOOM 

Europa 

Ilca 4 + 6 (tidligere Laser klassen) 

Stort arrangement på BROEN

For pårørende og gæster arrangeres på Havnen et levende samlingspunkt omkring BROEN midt i havnemiljøet med telte og servering samt musik. 

Start på arrangementet: Fredag d. 8. september, fra klokken 16:00 – 22:00

Første dags sejladser: Lørdag d. 9. september, hvor kapsejladserne starter kl. 11. Der  der træf og information fra 17 - 20) hvor bandet: Jensen Jazz Serenaders underholder.  

Anden dags sejladser: Søndag d. 10. september er der morgenmad, frokost og  forplejning fra kl. 7 til 17. Sejladserne starter kl. 10 – og slutter ved 15 tiden. Resultaterne fra mesterskabssejladserne oplyses løbende og der er præmieafslutning sidst på  eftermiddagen. 

Praktisk information 

For de sejlende og dystende ungdom begynder forberedelser begge kapsejladsdagene kl. 07:00. 

Parkering kan foretages på havnens vinterplads, men der kan påregnes restriktioner og  vejledning til alternative pladser, hvis der kommer mange deltagere. 

Følg med på sejlklubbens hjemmeside eller kontakt ledelsen på Mobil: 40448272, ved flere spørgsmål.

Havnen er åben for almindelig brug, men vi henstiller til man som almindelig bruger af  lystbådehavnen undgår at anduve/forlade havnen i de 2 korte perioder både lørdag og søndag. 

Hold øje med forbudsområde

Der vil være placeret en kapsejladsbane nord for Øst-Vest for sejlrenden og en kapsejladsbane syd for Øst-Vest for sejlrenden – den sejlrute der er til/fra industrihavnen (sømærker ind/ud  til/fra Valseværket og til/fra Frv. Lystbådehavn). Undgå venligst at gennemsejlekapsejladsbanerne 

Alle DM kapsejlende joller vil være på land undtagen, når de skal ud på vandet og når de kommer tilbage igen efter dagens sejlads 

Der vil være pres på slæbestedet. Der kommer mellem 20 og 50 fremmede RIB’s til havnen. Vi har faste vagter på slæbestedet for at smidiggøre processen. De mange RIB’s vil ligge i havnen fredag og lørdag nat. 

Bemærk det store sociale område ‘Broen‘ med mad, musik og virak (fredag og lørdag indtil 22:00) mellem Motorbådsklubben og Sejlklubben. Søndag arrangeres morgenmad og frokost samt forplejning. 

Vinterpladsen bag ved Fiskehandleren vil blive én stor parkeringsplads for alle gæster med gratis parkering.

content-loader
content-loader
content-loader