Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Anders Bertelsen kan vinde bronze i dag og guld, hvis 1 og 2 bliver disket i begge sejladser fx. Fotos. Peter Brøgger for Dansk H-bådsklub
Kapsejlads
DEN 421
Kapsejlads
DEN 596
Kapsejlads
DEN 494
Kapsejlads
DEN 597
Kapsejlads
DEN 569
Kapsejlads
DEN 596

Høj Jensen fører nu H-båds VM før fredagens tre sejladser - Bertelsen op på bronzeplads

Claus Høj Jensen kan vinde sit 11. VM i dag fredag, for han er nu få point foran tidligere America's Cup-sejler Flavio Favini, mens den danske mester Anders Bertelsen er på vej i vildt comeback, verdensmester kan han også blive, men så skal 1 og 2 sejle sig i hegnet.

Af Troels Lykke |

- Tre sejladser er i dag planlagt på Gardasøen, så har vi i alt sejlet 12 sejladser hernede. I dag ventes også som i går 6-8 m/sek. og det er svære forhold, man ved ikke hvor fordelen er på banen og vindtrykkene kommer pludselig ind uden man lige ser det, men Claus Høj Jensen og Anders Bertelsen var gode torsdag til at finde ud af det mens italienske Flavio Favini lavede to dyre 12. pladser, fortæller H-bådsklubbens formand Gitte Busch til minbaad.dk, før hun tog på vandet i båden, 'Snehvide' fra Svanemøllen.

Optur til Bertelsen

Anders Bertelsen fra Aarhus Sejlklub ser nu optimistisk på tingene ved VM efter gode resultater torsdag, desværre for ham blev han og tre gaster disket i 2. sejlads.

- Dag 3  har været optur. Vi har været med fremme i alle starter og har gjort at vi har kunne slå på spring og jagte trykkene. Torsdagen ender i en serie på 4-2-4 og dermed kun 10 stafpoint på 3 sejladser. Pt. ligger vi på en 3. plads. Vi håber på at kunne holde placeringen i morgen (fredag), kryds fingre for os, skriver Bertelsen på facebook.

Vi vender tilbage senere i dag og ser hvem der tager guldet i Italien.

Resultater ved VM i H-båd på Gardasøen - se flere fotos af Peter Brøgger

content-loader
content-loader
content-loader