Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Her et billede af Jacob Kristensen fra Hellerup, der viser forholdene meget godt tirsdag, hvor der var op til 20 m/sek. Foto: Sailing.pics - Kerteminde Sejlklub

20 m/sek. betød at 117 Contender-sejlere ved VM måtte vente på land i Kerteminde

Mandag blev verdensmesterskabet skudt i gang med practice race, det samme gjorde første sejlads om tirsdagen. - Der var vildt meget vind, for meget med 15-20 m/sek., siger Jon Møgelhøj fra den danske Contender-klub. VM slutter på lørdag.

 

Af Troels Lykke |

Stævnelder fra Kerteminde Sejlklub, Hans Jørgen Ellekilde, er glad for, at konkurrencen finder sted i netop Kerteminde.

- Vi er meget glade for at blive valgt som værter, fordi vi føler, vi har et ry som gode arrangører af sejlsportevents og det vil gerne underbygge, siger Hans Jørgen Ellekilde til TV 2 Fyn.

Ifølge stævnelederen er verdensmesterskabet i Contender, hvor man står i trapez, et meget stort stævne med deltagelse fra hele verden. 

Frem til på lørdag skal syv kvinder og 110 mænd fra blandt andet Australien, Zimbabwe og Danmark i aktion på det fynske vand. 

Måtte opgive start tirsdag - 20 m/sek. var i overkanten

Jon Møgelhøj fra den danske Contender-klub forklarer onsdag formiddag til minbaad.dk:

- I går var vi ude og prøve på Kertemindebugten, men måtte opgive før start, fordi det blæse 15-20 m/sek. I dag er starten udsat til kl 14, og så håber vi og baneleder Andreas Kuchler, at vinden har lagt sig lidt.

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader