Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
En Hallberg-Rassy 400 som denne, er købt hjem til Danmark og kan ses på Ishøjs flydende udstilling i 2024, sammen med en Hallberg-Rassy 340. PR-foto

Hallberg-Rassy forhandles nu af Dansk Marine Center i Aarhus

- Vi er rigtig glade og beæret over nu at repræsentere Hallberg-Rassy i Danmark. Det er et premium varemærke i Europa, som vi gerne ser i vores forhandling. Vi har allerede bestilt to både fra Hallberg-Rassy hjem, siger direktør Christian Due Hammershøy.

Af Troels Lykke |

Dansk Marine Center A/S er ny importør for Hallberg-Rassy i Danmark. DMC har hovedsæde i Risskov, lige nord for Aarhus i Jylland.

Dansk Marine Center A/S tilbyder i forvejen et bredt marinesortiment med bl.a. Bavaria-både men også brugte både med eget showroom, vedligeholdelse, reparationer, vinteropbevaring og har egen bådtilbehørsbutik.

Det er et autoriseret serviceværksted for Volvo Penta. Til service er der også DMC Aalborg Yacht Værft, et søsterselskab, der udfører alle former for service for sejlere.

Sælger for Hallberg-Rassy bliver blandt andet Dansk Marine Centers nye direktør, Christian Due Hammershøy, der har fire årtiers erfaring i bådbranchen, både inden for sejlbådssalg hos X-Yachts, bådebyggeri og sejlmageri hos Elvstrøm Sails.

To Hallberg-Rassy-både købt hjem til 2024

Christian Due Hammershøy, siger i dag til minbaad.dk om nu også at sælge de svenske Hallberg-Rassyer.

- Vi er rigtig glade og beæret over nu at repræsentere Hallberg-Rassy i Danmark. Det er et premium varemærke i europa, som vi gerne ser i vores forhandling. Vi har allerede bestilt to både fra Hallberg-Rassy, en model 340 og 400. Dem vil vi præsentere på den flydende bådudstilling i Ishøj i 2024. I mellemtiden vil vi tage kunder med til Ellös hos Hallberg-Rassys show room, når de skal se en Hallberg-Rassy.

Klar med service

Og forhandlingen i Risskov, nord for Aarhus er klar.

- Vi har den store organisation bag os med vores vores Dansk Marine Center-værft i Aalborg, samt 3, snart 4 kørende Volvo Penta service-biler og vores værksted i Aarhus, siger den 58-årige direktør Christian Due Hammershøy.

Hallberg-Rassy har senest været importeret i Danmark af Bo og Charlotte Hold fra Fredericia.

content-loader
content-loader
content-loader