Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
"Vi kunne ikke komme ordentlig af sted fra startlinjen," siger Sehested efter sejladserne. "Vi løb en for stor risiko for at få den bedste start og kom i karambolage med de andre hold."

Danmark skal oppe sig i anden halvdel af Dubai SailGP

Det danske SailGP-hold ender på syvendepladsen efter første dag af Emirates Dubai Sail Grand Prix efter en svær dag på vandet.

Af Troels Lykke |

Danskerne sikrede sig to fjerdepladser i de første to sejladser, men en skuffende sidste sejlads efterlader holdet syv point bag det førende hold og seks point fra podiet.

"Vi kunne ikke komme ordentlig af sted fra startlinjen," siger Sehested efter sejladserne. "Vi løb en for stor risiko for at få den bedste start og kom i karambolage med de andre hold."

Han tilføjer: "Vi skal fokusere på at komme ordentlig af sted fra startlinjen, og sikre os en ren start, så vi kan finde vores bane."

Efter de første tre sejladser har Danmark samlet 14 point, men har brug for en stærk søndag for at holde chancen for en podieplads i live.

Australia SailGP Team, med stand-in skipper Jimmy Spithill, topper stillingen efter første dag i Dubai med 26 point, mens Spithills gamle hold, United States SailGP Team, har haft svært ved at komme i gang i deres første event under nyt ejerskab og sluttede på sidstepladsen med kun syv point.

To måneders pause - måske negativt for Sehested

Det har været næsten to måneder siden det forrige event i Cádiz, Spanien, men Sehested er ikke overbevist om, at pausen har haft en negativ indflydelse på hans hold.

"Der har været en længere periode mellem begivenhederne, og det er vanskeligt at vide, hvem der drager størst fordel af disse pauser.  Holdene, der har andre aktiviteter ved siden af SailGP, eller dem, der ikke har.

"Alt jeg ved er, at vi i dag havde svært ved at komme i gang, men vi kan ikke blive nedtrykte af det - vi skal holde hovedet højt. Vi har stadig chancen for at komme tilbage, og vi har gjort det før."

"Det er ikke der, vi vil være, vi har højere standarder end dette. Men vi har en chance for at rette op på det på søndag og vise et andet solidt resultat på tavlen."

www.sailgp.com

content-loader
content-loader
content-loader