Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der forventes mellem 12-20.000 besøgende på udstillingen, alt afhængigt af vejret. PR-foto

Med seks uger til Copenhagen Boat Show 2024 i Ishøj er over 85 procent af standene udlejede

Alle bådentusiaster bør derfor sætte kryds i kalenderen for weekenden fra torsdag 22. til søndag 25. august, hvor Copenhagen Boat Show igen i år byder på et væld af nye og brugte både, samt nyeste grej, elektronik, motorer og sejlertøj til livet om bord. Der er Danmarkspremiere på en Sun Odyssey 350.

Af Troels Lykke |

På udstillingen i Ishøj kan man opleve alle typer både fra små joller, over hurtige speedbåde til store familiemotor- og sejlbåde samt nye og brugte versioner.

Der forventes mellem 12-20.000 besøgende på udstillingen, hvor der også kan slappes af ved udskænkningsstederne og i madteltet, hvor der serveres sandwichs og pølser.

Der bliver også forskellige aktiviteter alle de fire dage udstillingen varer. Det er altid svært at spå om vejret, men traditionelt byder vejrguderne på masser af høj sol under udstillingen, der er arrangeret af brancheforeningen Skib og Båd og Tempohuset. 

Danmarkspremiere på Sun Odyssey 350

Blandt de mange nyheder man kan opleve er der fx danmarkspremiere på den helt nye Jeanneau Sun Odyssey 350, der er en helt ny båd med et nydesignet skrog, der har større bredde og et knæk i fribordet agter, der giver mere plads om læ i agterskibet og mere stabilitet under sejladsen.

Den har også fået et nyt og banebrydende walk-around dæk, hvor man kan træde direkte ud på dækket fra cockpittet. Nyheden afløser den roste Jeanneau Sun Odyssey 349, og har som forgængeren en enkel rig uden hækstag.

Man kan allerede nu følge udstillingen på Facebook og Instagram. På Facebook er der jævnligt nye omtaler af firmaer der udstiller og de både eller grej de viser frem på udstillingen.

Der kræves billet til udstillingen, der koster 80 kr. plus gebyr, når man køber billet via www.copenhagenboatshow.com og 130 kr., hvis man køber billet ved indgangen.

 

content-loader
content-loader
content-loader