Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
De unge sejlerspirer fra Faaborg vandt DM i hold for optimister. Horsens Sejlklub indtog en flot andenplads og stævnets tredjebedste hold var Vedbæk Sejlklub. Foto: Privat

Optimistsejlerne fra Faaborg Sejlklub er danmarksmestre i holdsejlads efter samarbejde og stærk vilje

Solen kastede sit varme skær over Faaborg Fjord og de unge optimistsejlere, da DM i holdsejlads i Optimistklassen udfoldede sig forrige weekend. Guldvinderne fra Faaborg blev Asta Pontoppidan, Alfred Pontoppidan, Anton Sommer Hastrup, Troy Lange, Sebastian Dahlgaard og træner Magnus Bang.

Af Anna Brinch |

Hvert hold bragte deres absolut bedste frem, men ét hold skilte sig ud, fortæller stævnet i en pressemeddelse til Minbaad.dk. D

et var nemlig Faaborg Sejlklubs eget hold bestående af Asta Pontoppidan, Alfred Pontoppidan, Anton Sommer Hastrup, Troy Lange, Sebastian Dahlgaard og træner Magnus Bang. De viste alle en enestående præstation af dygtighed, koordination og samarbejde.

Horsens Sejlklub indtog en flot andenplads, mens stævnets tredjebedste hold var Vedbæk Sejlklub. Alle viste de en enestående præstation.

Fremtidens sejlertalenter

Optimistklassen er kendt for at være grundlaget for mange af Danmarks mest talentfulde sejlere, og dette års DM i holdsejlads var ingen undtagelse.

Over to dage dystede de bedste unge sejlere i landet om titlen i denne udfordrende og nervepirrende disciplin. At sejle som hold kræver ikke kun teknisk dygtighed, men også en uovertruffen evne til samarbejde og taktik.

Holdets triumf er et vidnesbyrd om samarbejdets kraft, beslutsomhed, passion for sejlads og hvad det betyder at have et kompetent og dedikeret miljø at dyrke sit talent i. Weekendens mesterskab var en fejring af ungdommeligt talent og en demonstration af potentialet, når unge sind arbejder sammen med et fælles mål for øje.

DM Holdsejlads for Optimister var ikke bare en konkurrence; det var endnu en udstilling af det bedste, som ungdomssejlads har at byde på.

- Og deltagerne har vist et værd, som aspirerende sejlere kan se op til. Fremtiden for sejlads ser lovende ud med talenter som disse i spidsen, skriver arrangørerne fra Faaborg.

content-loader
content-loader
content-loader