Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der er i Spækhugger-klassen skabt en kultur, hvor man renoverer bådene for billige penge.

Nyrenoveret Spækhugger udstilles på Boat Show

Standen med en nyrenoveret Spækhugger vil i alle udstillingens åbningsdage fra 24. februar i Fredericia være bemandet med medlemmer fra spækhuggerklubben. Spækhuggeren blev bygget første gang for 52 år siden og mange sætter i dag deres både i stand.

Af Troels Lykke |

Den tunge, men velsejlende Spækhugger lever i bedste velgående, selvom det nu er en over 50 år gammel dame.

Det er især i Svanemøllehavnen i København og i Aarhus Lystbådehavn at der virkelig er mange aktive, og hvor der tit stilles med felter på over 15-20 både til en aftenkapsejlads.

I Aarhus har man med hjælp fra den erfarne Spækhugger-sejler Per Risvang skabt en kultur, hvor Spækhuggeren renoveres.

Og nu udstiller Spækhuggerklubben en nyrenoveret Spækhugger på bådudstillingen i Fredericia fra 24. til 26. februar og fra 2. til 5. marts 2023.

Hør om båden til tur- eller kapsejlads

Standen vil i alle udstillingens åbningsdage være bemandet med medlemmer fra Spækhuggerklubben. Der alle har stort kendskab til sejlads med Spækhuggeren.

- Kig forbi standen og hør om Spækhuggerens mange muligheder som tur og kapsejladsbåd og få en snak om et dansk sejlsportsikon, nu med 52 år ved vand under kølen Der et vil være muligt at købe klubbens nyproducerede bog om Spækhuggeren, siger Søren Due Olsen, bestyrelsesmedlem i Spækhuggerklubben.

www.facebook.com/Spaekhuggerklubben/

content-loader
content-loader
content-loader