Gå til hoved-indhold
Udstyr
Udstyr
Udstyr
Udstyr

Spækhugger-klubben køber 25 masterør

Spækhugger-sejlere kan nu købe et masterør af aluminium for 5.000 kroner, efter at deres klub har købt ind hos svenske Sapo. Båd sejler nu til København med master. Per Risvang forklarer.

Af Troels Lykke |

Masterørene er produceret hos Sapo i Sverige. Hulkeelen ses forneden. - Det kan blandt andet lade sig gøre fordi masterne er runde og ikke tapede i toppen, forklarer Per Risvang, der selv sejler Spækhugger for Aarhus Sejlklub, der nu har rør liggende der er til salg fra specialklubben. Fotos: Troels Lykke

25 masterør er købt ind. 14 er allerede solgt. Fuldt færdige kan de bygges for omtrent 15.000 kroner, forklarer Per Risvang fra Spækhugger Klubben.

Skipper Asker, der her ses i front, er i færd med at pakke nogle af de ni masterør, der skal sejles til København i morgen på J/145eren Roxy. Fornylig sejlede Asker også til Island i sin båd.

Ungdomsindsats udløser Klubudviklingspris til Snekkersten Skotterup Sejlklub

Snekkersten Skotterup Sejlklub modtager Dansk Sejlunions Klubudvikingspris 2019. På få år har klubben skabt et fantastisk sejlermiljø for børn og unge, hvor tæt samarbejde med naboklubber og kommune er vigtige elementer. 

 

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites