Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jeppe Borch og mandskab er i finalen i Congressional Cup.

Jeppe Borch og mandskab slog seksdobbelt verdensmester i Long Beach, USA og er i finalen i Congressional Cup

Matchrace. - Vi kom ud med en score på 13-5 i Round Robin, hvilket sender os videre til semifinalen, fortæller KDYeren Jeppe Borch fredag, der senere på dagen overraskende slog den seksdobbelte verdensmester Ian Williams, 3-0 i Congressional Cup 2023. Se video fra semifinalen.

Af Troels Lykke |

En dansk sejlsports Holger Rune, Jeppe Borch, er atter helt fremme i verdenseliten i matchrace.

Jeppe Borch fra Roskilde Sejlklub og KDY gør det  nemlig atter godt med Team Borch Matchrace ved et grade one stævne, Congressional Cup.

Fredag mødte holdet britiske Ian Williams i semifinalen, hvor det vandt 3-0 og nu er de i finalen, hvilket er noget af en overraskelse - også for Jeppe Borch.

- Vi er selv godt tilfredse med vores præstation og har haft nogle rigtige fine sejladser, som vi skal bygge videre på. I semifinalen venter den seks dobbelte verdensmester Ian Williams. Sidste gang vi mødte Ian Williams i en semifinale var på Bermuda i 2020, der tabte vi 3-0. Så vi forsøger at sætte op til en klassisk underdog overraskelse, lød det fra Borch før sejladserne.

I dag lørdag skal de møde amerikaneren Chris Poole, de før har tabt til.

Jeppe Borchs gaster er August Dornon ville De La Cour, Thor Malthe Andersen, Gustav Wantzin Matias Rossing og Sebastian Pieters.

Resultater: www.matchracingresults.com/2023/congressional-cup/

content-loader
content-loader
content-loader