Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Kerteminde vil give flere muligheden for at sejle folkebåd. Foto: Privat

Kerteminde Sejlklub inviterer til Åben Folkebåd - prøv at sejle i en af Danmarks store kølbådsklasser

Kerteminde Sejlklub inviterer til åben båd 25. juni, hvor det er muligt for interesserede at opleve stemningen og kammeratskabet i en af Europas største en-type klasser, der sidste år havde 80-års fødselsdag.

Af Anna Brinch |

Sidste år blev folkebådens 80-års fødselsdag markeret i ind- og udland. Det er kun få klasser, der har formået at holde sig på toppen i så mange år og med så stor international udbredelse. Årsagerne er mange, heriblandt godt kammeratskab og kærligheden til folkebåden, til kapsejlads eller til tursejlads.

Ledige pladser på folkebådene 

Vi er mange aktive folkebåde i Kerteminde, men der er stadige ledige pladser på Kerteminde Bugten. Derfor afholder vi et åben båd, så flere kan få muligheden for at prøve at sejle i folkebådene. Kerteminde Sejlklub håber på at se jer søndag den 25. juni fra kl. 14-16, fortæller Per Buch, formand for klassebådsudvalget. 

Med klassens store udbredelse finder man som ny kapsejler ikke en bedre båd at starte med. Den er rimelig nem at sejle, har kun storsejl og fok og er fantastisk sødygtig. For mere erfarne kapsejlere lover vi, at der er god og fair konkurrence på vandet.

Mød op eller tilmeld dig og dine gaster til:

Per Buch

Formand for klassebådsudvalget i Kerteminde Sejlklub

klassebaad@kerteminde-sejlklub.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader