Gå til hoved-indhold
Folkebåden fylder nu 75 år, en stor del af verdens folkebåde er bygget i KertemindeKapsejlads
Folkebåden fylder nu 75 år, en stor del af verdens folkebåde er bygget i Kerteminde.

Folkebåd fylder 75 år fejres i kerteminde med fest og Guld Pokal

Kerteminde Sejlklub holder Guld Pokalen fra 7-10. august i forlængelse af jubilæumsfest.

Af Troels Lykke |

Kom til folkefest i Kerteminde, fortæller Per Puch fra Kerteminde Sejlklub.

Folkebåden har vundet mange sejlerhjerter og har fostret tusindvis af dygtige tur- og kapsejlere rundt omkring i verden. Venskaber på tværs af klubber, landsdele, landegrænser og generationer er skabt.

Folkebåden fylder nu 75 år, en stor del af verdens folkebåde er bygget i Kerteminde  og det fejres med et stort jubilæumsarrangement i Kerteminde 5-6. august 2017.

Alle folkebådssejlere - nuværende og tidligere - tur- og kapsejlere samt andre med interesse for arrangementet inviteres til at deltage i festlighederne.

Kapsejlads i minifolkebåde

Her bliver mulighed for at møde venner og bekendte fra folkebådsklassen, deltage i fun-sejlads, se på kapsejlads i minifolkebåde, deltage i jubilæumsmiddag med underholdning i topklasse og opleve havnefesten i Kerteminde. 

Kom sejlende i din folkebåd, turbåd, motorbåd eller kør i bil til Kerteminde og vær med til at fejre den aldrende men stadig flot sejlende og populære rynke. 

Programmet med mere detaljerede oplysninger kan ses på Kerteminde Sejlklubs hjemmeside, kerteminde-sejlklub.dk hvor der også er tilmelding til jubilæumsfesten søndag aften. Vær opmærksom på, at der til jubilæumsmiddagen er begrænset antal pladser, der tildeles efter først til mølle princippet.

Kerteminde Sejlklub afholder Guld Pokalen 2017 fra 7-10. august 2017 i forlængelse af jubilæumsarrangementet., som kræver separat tilmelding.  

Læs mere om Folkebåden her

content-loader
content-loader
content-loader