Quantcast
Gå til hoved-indhold
Kort Nyt

Copenhagen Boat Show 2020 flyttes en uge ind i september pga. corona

For at både publikum, udstillere og frivillige vil få mulighed for god oplevelse under sikre sundhedsmæssige forhold, flytter udstillingen til fredag 4 September til søndag 6 September 2020.

Af Troels lykke |

Coronaen får  nu også stor indvirkning i bådbranchen, hvor Danmarks største flydede bådudstilling rykkes fra august til septemer i år.

I en pressemeddelelse fra Copenhagen Boat Show Lyder det.

- I forbindelse med regeringens seneste udspil om gradvis åbning af Danmark, men fastholdelse af forsamlingsforbuddet på maksimalt 500 personer for arrangementer frem til 31. august 2020, har vi besluttet ikke at fastholde de planlagte datoer for afvikling af Copenhagen Boat Show 2020 i Ishøj havn. Og for at både publikum, udstillere og de mange frivillige vil få mulighed for en flot og god oplevelse under sikre sundhedsmæssige forhold, flytter vi derfor udstillingen til fredag 4. september til og med søndag 6. september 2020.

- Vi håber på jeres forståelse og takker vores besøgende og udstillere for den store interesse og opbakning som i udviser for COPENHAGEN BOAT SHOW 2020, fortæller arrangørerne af Copenhagen Boat Show

content-loader
content-loader
content-loader