Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
- Det skal ikke være nogen skam i at være ny og uvidende. Sejlerverdenen kan føles uoverskuelig at forsøge at komme ind i, siger Monica Kruuse Bach. PR-foto

Ny podcast "Vi sætter sejl" er til nye sejlere og giver dig svar på alle "dumme" spørgsmål

32-årige Monica Kruuse Bach, der går på sejlerskole i Vallensbæk, er udkommet en ny podcast “Vi sætter sejl”. Den er til den nye sejler, som gerne vil lære mere og mødes uden fordomme og himmelvendte øjne. Monica Kruuse Bach har eksperter i studiet.

Af Cille Rosentoft |

Kan du genkende nogle af disse udsagn og spørgsmål?

- Det kan være svært at stille de dumme spørgsmål.

- Det virker som om alle andre andre snakker det samme sejlersprog.

- Hvordan kommer jeg i gang med at sejle?

- Og hvad er der med det der hav?

Ny podcast tager dig i hånden

Så er du ikke den eneste. Og heldigvis er der godt nyt for dig. Der er nemlig kommet en ny podcast til dig, som er nysgerrig på sejlerlivet og måske leger med tanken om selv at komme i gang. Den hedder “Vi sætter sejl” og tager den helt grønne sejler i hånden.

De første afsnit tegner godt, og der er en stor anbefaling til at lytte med herfra. Særligt hvis du er nysgerrig på sejlerlivet og er helt grøn. Og hvis du ligesom mange andre ikke har lyst til at blive gjort til grin i diverse facebookgrupper, fordi du stiller alle de “dumme” spørgsmål, kan du nu få svar på dem i denne nye podcast.

Monica Kruuse Bach, der til dagligt er webdesigner, fortæller:

- For mig er det vigtigt, at det skal være okay at være ny - og dårlig. At der er plads til alle slags spørgsmål, også dem der føles dumme eller pinlige. Det skal ikke være nogen skam i at være ny og uvidende. Sejlerverdenen kan føles uoverskuelig at forsøge at komme ind i, det ved jeg alt om, så hvis jeg på nogen måde kan gøre det lettere for andre, så er jeg tæt på tilfreds.

Jeg er ikke ekspert!

Brænder du inde med spørgsmål, som du ikke kan finde svar på eller som du gerne vil gå i dybden med, kan du sende dine spørgsmål til Monica, som vil gøre sit til at du får dine spørgsmål besvaret.

Indtil videre er det blevet til to afsnit af den nye podcast. I de to første afsnit dykker Monica ned i: “Sådan kommer du i gang med at sejle” og “Sådan slipper du af med din frygt for havet.”

I begge afsnit har hun inviteret en ekspert med i studiet. For Monica er meget tydelig om sin egen rolle. Hun er IKKE ekspert. Hun er tværtimod en helt ny sejler og er drevet af nysgerrighed. Det er udgangspunktet for podcasten og alle spørgsmål, der bliver besvaret i de forskellige afsnit.

- Jeg er det modsatte af ekspert. Jeg er hende med alle spørgsmålene og nysgerrigheden. Hende der bare gerne vil vide mere, lære mere og tale mere om sejlads. Så det gør jeg i podcasten, slår Monica fast.

Hvem:

Monica Kruuse Bach er 32 år og mor til to mindre børn. Hun bor i Roskilde og er startet på en sejlerskole i Vallensbæk i 2023. Monica har endnu ikke sin egen båd, men hun drømmer om at købe en mindre båd, når hun har fået lidt mere hånd om sejladsen.

Hvad:

Ny podcast om at lære at sejle. Her får du svar på dine spørgsmål, får nyttige tips, hårde fakta og fortællinger fra sejlerlivet. Monica inviterer eksperter med i studiet og dykker sammen med dem ind i udvalgte emner.

De to første afsnit handler om:

  1. Sådan kommer du i gang med at sejle.
  2. Sådan slipper du af med din frygt for havet.

Hvor lytter du:

Du kan lytte til “Vi sætter sejl” på de platforme, hvor du plejer at høre dine podcasts. Find direkte link her: visaettersejl.dk/

Du kan også følge med på Instagram på instagram.com/visaettersejl.dk/

content-loader
content-loader
content-loader