Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Haps. Sådan så surfbrættet ud efter hajangrebet. Foto: NSW Police

Tre meter lang haj angreb 23-årig surfer i Australien - ben drev i land efterfølgende

Da 23-årige Kai McKenzie surfede ved North Shore Beach i Port Macquarie nord for Sydney i Australien, blev han angrebet af en haj, men da hajen angreb lykkedes det ham at komme fri og ramme en bølge, som kunne bære ham ind til stranden.

Af Troels Lykke |

Hajen, som formodes at være omkring tre meter lang, bed benet af den unge surfer, som dog lykkedes med at slippe væk med livet i behold.

Det skriver flere medier, heriblandt Sky News Australia.

Kort efter at Kai McKenzie blev bragt til hospitalet, skyllede hans ben op på stranden, blev lagt på is og fragtet til hospitalet i håbet om, at det kan syes på igen, fortæller North South Wales Politi ifølge lokale medier.

Hundesnor til at stramme sår - reddede hans liv

Da hajen angreb den 23-årige surfer, lykkedes det ham at komme fri og ramme en bølge, som kunne bære ham ind til stranden, skriver TV 2 Nyheder

Her blev han opdaget af en politibetjent, som havde fri og var ude at lufte sin hund. Betjenten fik stoppet blødningen fra det afrevne ben ved at bruge sin hundesnor til at stramme om såret.

McKenzie blev først kørt til det lokale hospital, hvorefter både han og benet onsdag morgen blev fløjet med helikopter til et skadescenter på det større John Hunter Hospital i Newcastle længere sydpå.

Her lyder det, at han er i kritisk, men stabil tilstand. Lægerne skal nu vurdere, om det kan lade sig gøre at sy benet på igen.

Kilde. TV 2 Nyheder

content-loader
content-loader
content-loader