Gå til hoved-indhold

Dokumentar: Kvittede job - tog jorden rundt

Den 25-årige amerikaner Alex Rust droppede højt betalt job og købte 39 fods båd og tog jorden rundt uden forudsætninger for sejlads. Se cool dokumentar.

Bøje: Hjælp! Ny gast på Bus Two

Jeg har fået en ung kvinde ombord. Kun tre måneder, og alligevel prøver hun at opdrage på mig, blogger LM 27-sejler Bøje Larsen fra Hundige.

Cup-vinder foiler livsfarlig tur til Bermuda på F4

Spithill fra Oracle-holdet og co sejlede i oktober 662 sømil fra New York til Bermuda i en F4, tidligere Gunboat. En familiebåd der blev kendt for den foilede, kæntrede og krakkede.

 

Bøje: Kan jeg krydse Kattegat i november-natten?

En mærkelig lyd fra den agterste del af motoren får Bøje Larsen til at danse piruetter – midlertidigt. Turen fra Gjøl til Hundige i LM 27 fortsætter med strejkende varmere og mørkt mørke.

Beneteau Oceanis 38.1 er gjort lettere

700 kilo ned i vægt og Oceanis 38.1, der har to ror, er med ny indretning til tur. Vi så den på hanseboot-udstilling, der slutter på søndag i Hamborg.

Bøje: Kløvedal udfordrer normerne

Sejlere skiller sig ikke ud - hvide både, ens striber og den samme blå presenningfarve ses overalt. Men ikke hos Troels Kløvedal, blogger Bøje Larsen.

DMI: Læsø har flest solskinstimer

Drømmer du om mange solskinstimer, skal sejlerferien gå til de danske øer. Det viser ny rapport fra DMI.

Flerskrogsbåde til tur i vækst

Det melder flere producenter vi har talt med. Der sælges flest i de varme, eksotiske steder. Her er ny Lagoon 620, der er ti meter bred.

Malene: Den gamle dame ligger nærmest nøgen

Riggen er røget for vinteren, og sejlene hængt til tørre i stuen. Men det er heldigvis ikke særlig længe, man kan bevare de sure miner ombord, blogger Malene Wilken.

Malene: Krise når motoren hyler

Vi var heldige. Den dag alarmen hyler, skinner solen fra en skyfri himmel. Østersøen ligger blank, vi er udhvilede, og børnene sover stadig, blogger Malene Wilken.