Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jørgen Lindhardtsen kan, trods rygproblemer til tider, hænge solen sort. Foto: Per Heegaard

79-årige Jørgen Lindhardtsen snupper andenplads i OK-jolle-stævnet "Break The Ice" i Skælskør

Sejlsport hele livet. Det beviser Jørgen Lindhardtsen fra Hellerup Sejlklub atter, også trods en alder på snart 80 år. Lindhardtsen, der har et utal af danske mesterskaber i OK- og Finnjolle, sluttede på andenplads i Skælskør efter Jesper Bendix. OK-sejlerne kalder ham for en levende legende.

Af Troels Lykke |

Der var 31 OK-joller til OK-stævnet i Skælskør i det kolde forår, vi har i år. Alligevel fik sejlerne varmen i tre sejladser.

Jørgen Lindhardtsen, der bor i Vallensbæk i sit rækkehus med sin fugl, men sejler for Hellerup Sejlklub, tog en andenplads, á point med Middelfart-sejler Jesper Bendix, der for nogle år siden skiftede sin Drage ud med en OK-jolle.

Jørgen Lindhardtsen snuppede to andenpladser og en tredjeplads.

En levende legende

Korsør-sejler Tom Scott Stengade er imponeret. Han fortæller på Facebook:

- Erfaring slår til ved "Break The Ice" i Skælskør. Og det viser, at der er både håb og masser af tid for alle os "ungersvende" til at lære det OK-sejleri, idet dagens sølvmedalje på aldeles imponerende vis gik til en hvis herre på 79 år. Jørgen Lindhartsen er simpelthen intet mindre end en levende legende og et forbillede for os alle - woooow, han er squ bare for sej.

Minbaad.dk kan kun være enig med Tom Stengade. Jørgen Lindhardtsen bliver ved - han har dog droppet at deltage ved VM- og EM-stævner. 

content-loader
content-loader
content-loader