Gå til hoved-indhold

En legende til 10 millioner

Den svenske konstruktør Knut Reimers største båd, den 82 fod lange mahogni yawl , ”Agneta” fra 1948 ligger til salg i Middelhavet.

 

52 fods dansk sejlbåd er muligvis forladt

Waverunner, der er på vej fra Caribien til Ishøj er kæntret i et uvejr ud for Newfound­land i Canada. Men ifølge den amerikan­ske kystvagt skulle de tre ombordværen­de være uskadt.

 

Langtursejlerne holdt jubilæumstræf i Karibien

80 sejlere deltog i foreningens FTLF 25 års fødselsdagsfest på eksotiske Norman Island i Britisk Vestindien.

 

Eje eller leje båd?

Du kan leje rigtig meget båd for 100.000 kroner – det beløb, det omtrent koster at drive en 36-fods sejlbåd om året.

 

Sunway Seatravel giftes med SIM Yachting

Sunway Seatravel og SIM Yachting er fusioneret med Sunway Seatravel som det fortsættende firma. Firmaerne er Danmarks to største arrangører af sejlerferier, der er i vækst.

Prøv sejlads på Nilen

I denne uge var minbaad.dk på Nilen og se på sejlbåde i Luxor i Egypten, hvor vi oplevede historiens vingesus. Det virkede, bortset fra sandstorm den sidste dag. Se billeder fra Nilen og Det Røde Hav.

Just do it - de syv have kalder på D I G

Langturs-sejlernes FTLF har 25 år på verdenshavene. Det fejres med jubilæumstur til Tortola, BVI til april. Var det noget?

 

Drømmer du om langtur?

Langturssejlernes Karsten Pennov, kan virkeliggøre din tursejlads ud i verden. Mød FTLF på Både i Bella.

Sunway Seatravel nu med svensk forbindelse

Sunway Seatravel overtager agenturet for Navigare, så Ebeltoft-firmaet nu er eneforhandler af charterbåde fra Navigare, Sveriges største bådudlejningsfirma. Fotograf fra Albatroz er også hyret.

Blærerøven: Undgå gæster i sommerferien

Mads Barner-Christensen fortæller til metroXpress, at gæster kun skal inviteres om bord i korte, afmålte perioder. Se også video fra Tuborg Havn.