Gå til hoved-indhold
Den våde danske sommer, har sandsynligvis været medvirkende til at Sunway Seatravel, har oplevet en af sine bedste år nogensinde.Tur
Den våde danske sommer, har sandsynligvis været medvirkende til at Sunway Seatravel, har oplevet en af sine bedste år nogensinde.

Sunway Seatravel flytter til Egå Marina

Medarbejdere flytter med og sikrer at Sunway Seatravel fortsat kan rådgive kunder, der vil holde ferie i lejet båd i ind- og udland. Vokseværk kræver nye omgivelser, siger chef Mads Christiansen.

Af Troels Lykke |

Sunway Seatravel og Scancharter, der de seneste 15 år har haft til huse i Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft, er nu flyttet til nye lokaler på Egå Marina.

Firmaet er de seneste år vokset meget, og den store succes med at udleje flodbåde og sejlbåde i hele verden, samt arrangere minikrydstogter mellem de Baltiske hovedstæder med Tallink Silja line, gør at Sunway Seatravel er nødt til at flytte til bedre lokaler.

Direktør Mads Christiansen fortæller:

”At han er glad for, at det er lykkedes at finde nogle lokaler hvor virksomhedens muligheder for vækst hermed er sikret. Egå Marina er den optimale placering for os. Vi er sikre på at, det vil være meget lettere at indgå aftaler med nye samarbejdspartnere, og tiltrække nye kompetente medarbejdere i fremtiden”.

Medarbejdere med stor erfaring står klar til at rådgive

Mads Christiansen er samtidig glad for at samtlige seks medarbejdere, er fulgt med til de nye lokaler. Det har været afgørende for os at sikre, at den viden som vore medarbejdere har opsamlet igennem mange år stadig bliver i Sunway Seatravel. 

Det sikre, at vi fortsat kan yde den bedste rådgivning til kunder, der har lyst til at holde ferie på vandet under fremmede himmelstrøg.

Dårlig Dansk sommer drypper på Sunway Seatravel

Den våde Danske sommer, har sandsynligvis været medvirkende til at Sunway Seatravel, har oplevet en af sine bedste år nogensinde. Mange har bestemt sig i sidste øjeblik da de så vejrudsigten for Danmark.

”Vi har lige nu travlt med at arrangere flodbåds- og sejlerferier i efteråret til mange kunder, som har haft en dårlig sommer herhjemme. De tager revanche, og indhenter det forsømte ved at bestille en tur i efteråret, hvor vinhøsten i Frankrig er meget populær, ligesom mange gerne vil nå at bestille en eksotisk sejlerferie til Caribien eller Thailand inden de nye 2012 priser træder i kraft 5. september” slutter Mads Christiansen.

Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader