Gå til hoved-indhold

Signe i England: Behøver man overhovedet en motor på sin sejlbåd?

Behøver man en motor i sin sejlbåd? Det spørgsmål diskuterer Signe og Henrik, efter de igen har fået deres motor samlet og fået om bord. Samtidig gør de sig klar til at sejle over Biscayen, men hvordan kan man undgå de spækhuggere, der angriber både i området?

Seks gode råd hvis du vil sejle med hund

Mange mennesker har hund og ønsker at have den med på båden. Men hvordan gør man det til en god oplevelse? I denne artikel deler Cille Rosentoft sine gode råd til at have hund ombord.

De farlige angreb fra spækhuggere tager til - men det er kun leg, mener ekspert

To både er angiveligt sunket, efter at spækhuggere har aflagt visit. Legen vil dog snart drive over igen, mener Renaud de Stephanis.

Signe: Er det klogt at gå på grund med vilje?

Det er en accepteret sandhed blandt langturssejlere, at “Cruising is fixing boats in exotic places”, men Signe Storr spørger, om det ikke bare burde hedde: “Cruising is fixing boats”. Parret om bord på Capibara har haft nok at se til, selvom de endnu ikke er nået frem til de eksotiske destinationer.

Sejlerfamilien Bækholm går live fra Sorong i Indonesien på søndag - du er inviteret med

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou sejlede fra Danmark sommeren 2019. På søndag har du mulighed for at høre om deres eventyr og stille dem spørgsmål.

Et år inde i jordomsejling: Frihed, tid, søsyge og en lidt dyr verden

Vi tjekker igen ind hos Elisabeth, Flemming og Anton. De har nu været væk fra Danmark i et år og deler deres erfaring med os her. Tiden og friheden er stadig det vigtigste, og så har verden vist sig at være lidt dyrere, end de først regnede med.

Signe: Om engelske middelhavsøer og skældud og trusler i Dublin Harbour

Signe Storr er efter en pinlig afsked med Dublin Harbour kommet til Isles of Scilly, der på en varm solskinsdag kan minde om Middelhavet.

Watergames tilbyder nu kursus i offshore-sejlads tre døgn på havet langt fra land

Kurset er for dem der selv er på vej på langtur eller drømmer om det. Det bliver offshore sejlads i trygge rammer med erfaren skipper. Kurset vil give dig viden om sikkerhed, vagtplaner, navigation, satellit kommunikation og madlavning ombord, lover Watergames.

Mød Leonora og Sissel og deres Beneteau 50 på Copenhagen Boat Show

Leonora Valentin og Sidsel Therkildsen har nu deres båd Lulu Tao, en Beneteau 50, hjemme i Tuborg Havn. Om et år skal de afsted på jordomsejling og nu skal det sidste år bruges på at gøre båden klar. Inden da kan du høre dem til foredrag i Ishøj 26., 27. og 28. august.

Signe om kanalsejlads i Skotland: "Vi vidste, det var en fejl - og vi gjorde det alligevel”

Signe Storr og hendes mand Henrik har lagt Caledonian-kanalen bag sig og er tilbage på havet i regnvejr, modvind og modstrøm. Og så har de begået den mest elementære fejl en sejler kan begå.