Gå til hoved-indhold

Sejlturen til Bornholm er en oplevelse - tre ruter bringer dig til solskinsøen

Sejlturen til Bornholm er en del af ferieoplevelsen - og planlægger du turen rigtigt, er det ingen sag at nå sikkert frem. Se her ruteforslag til og fra øen.

SUP, golf, mindfullness og skumfest - Endelave lokker med gratis tilbud i sommerferien

Sejlere i alle aldre kan gå ombord i den populære ferieøs mange sommeraktiviteter, der indbyder til sjov på land og vand. Se det spændende program her.

Havets Højskole: De pressede unge har brug for at se sig selv gennem sejlsporten

Midt i et festligt ungdomsliv rammes rekordmange unge af ensomhed og tvivl på egne evner. Det er unge, der har brug for et rum, hvor de kan genfinde troen på sig selv og deres potientiale. - Havet og båden danner en fantastisk ramme for et sådant rum, påpeger medstifter af Havets Højskole, Marc…

Limfjorden i børnehøjde: Tre sjove feriebesøg for hele familien

Feriecentre og lokale initiativer er garanti for flere timers sjov underholdning under feriesejladsen i Limfjorden. Arranger blandt andet en fangeleg på den oppustelige vandpark i Glyngøre.

Salt, vikinger og Danmarks mest børnevenlige strand – Mariager Fjord og østkysten har oplevelser til hele familien

I høj sol og regnfuldt gråvejr byder Mariager Fjord på underholdning for sejlere i alle aldre. Besøg blandt andet levende museer med saltbade og vikingekampe eller nyd sommeren på den lavvande sandstrand i Øster Hurup på Jyllands østkyst.

Bliver hjertestartere fast inventar på langtursbåde?

Når Familien Ørnebjerg Bækholm pakker deres tasker for at tage tilbage til S/Y Atreju i Fransk Polynesien medbringer de en hjertestarter for at have den livsvigtige hurtige hjælp ombord, langt fra land. Christian Eriksens hjertestop i Parken skubbede til beslutningen.

Studenter fra Oure Kostgymnasium sætter kurs mod det græske øhav

Efter tre års sejlads på Sydfyn går turen nu mod Grækenland for fire nyudklækkede Oure-studenter. Drømmen er at blive endnu bedre sejlere. De har nemlig scoret sig en fed tjans i det græske øhav, hvor de skal sejle X-Yachts' nye både.

Hellerup-besætning i X-512 sejlede til Færøerne på 3 døgn - nu venter Island og Grønland

Danskere kom til Torshavn efter en tur nonstop på 3 døgn og 8 timer. Det sidste døgn fra Orkney var en stroppetur med vind over 10 m/sek. - Når man skal i land på Grønland, skal man have gevær og signalpistol med i tilfælde af, at man møder en isbjørn, fortæller Allan Juul Andersen.

Thomas Veber er forelsket i langturssejlads på 17-fods motorbåd – efter Middelhavet vil han til Sortehavet

500 sømil er sejlet, og Thomas Veber har endnu ikke fortrudt sit bådvalg til flodsejladsen mod Middelhavet – snarere tværtimod. Nu drømmer familiefaren om at fortsætte sejladsen ad Donau til Sortehavet.

Øresund Sammen - hver for sig: I 14 m/sek. nåede mange ikke at runde bøjen i Københavns Havn

Det fortæller fotograf Per Heegaard, der var forbi Københavns Havn, hvor sejlerne markerede, at de står sammen i en coronatid - og at man nu er videre. 41 sejlklubber var lørdag klar til at sejle ud og markere 'Øresund Sammen - hver for sig'.