Gå til hoved-indhold

Ny LiteXP 16 - når vinden dør, kan du ro

LiteXP 16 på fem meters længde og en vægt på 100 kilo kan beskrives som en moderne Wayfarer. Båden er perfekt til ekspeditioner - også under vindstille, hvor du kan ro i stedet for at sejle.

 

Corona-succes gentages: 1000 både skal sejle Øresund Sammen - hver for sig

En folkefest på Øresund venter den 12. juni, hvor områdets klubber blænder op for eskadresejlads mod et udlagt mærke i Københavns Havn. 41 sejlklubber bakker op.

Bøje: Ingen er lykkeligere i en større båd - gør drømmen til virkelighed

Sejlads kan tage dig til en anden verden. Men mange tør ikke tage springet og købe båd, mener Bøje Larsen, som opfordrer til at sælge bil og bolig.

 

Lars Løkke dominerer i realityprogrammet 'Over Atlanten'

Jesper Bank og Martin Kirketerp styrer den tidligere statsminister og andre kendte, da de sejler over Atlanterhavet på 21 dage. De første anmeldelser af programmet på Kanal 5 er løbet ind efter den første udsendelse, og Lars Løkke scorer højt som en person, man kan holde ud på få kvadratmeter.

Familie i Hanse 540E Tikki forlader Ishøj - verden kalder

Familien Lauridsen/Markussen tæller ned til deres eventyr. De forlader Ishøj Havn om en måned, og så går jagten på tid og et bæredygtig liv sammen. Cille fra Minbaad.dk har talt med familien om deres beslutninger og overvejelser.

 

Langturssejlere fortæller om farlige oplevelser til søs - fx brand om bord eller et ror der ikke virker

Hvis du forstår svensk, kan du her høre om kriser til søs under langtur. Blandt andet om en brand om bord langt fra land, personskade og kollision i Stillehavet, fortalt af langturssejlere selv.

 

Tidligere direktør i Caribien: - Vi bliver jo ikke lykkeligere af at drikke mere vin

En gang imellem skal man rejse langt væk for at mærke, hvor vigtige de nærmeste er. Sådan var det også for Jens og Kirsten Almdal, der lige nu er på St. Martin og så småt er ved at forberede deres tur hjem over Atlanten.

Tursejlads på DK4 - Bubber og Thomas Villum Jensen sejler i det østjyske på en stor X-Yachts

- Vi er i fuld gang med at skrue på de sidste knapper til tre sejlerprogrammer. Og vi glæder os helt vildt til at vise jer det østjyske øhav. I første program tager vi dig med til Horsens, Juelsminde og Hjarnø. Se "Bubber & Villum til søs” (1:3), der har premiere fredag den 26. marts kl. 21.00 på…

Sejlerfamilien Bækholm går live fra Tahiti fredag - lyt med og stil spørgsmål

Troels og Sanne Ørnebjerg Bækholm og deres datter Sally Lou forlod Danmark i sommeren 2019. Nu får du mulighed for at stille dem spørgsmål og høre om dét at sejle rundt i verden som familie. Se mere i deres videohilsen.

Svenske langtursejlere Carina og Conny fortæller om piratangreb

Midt om natten gik pirater til angreb, da svenske Carina og Conny var helt alene på deres sejlbåd i Indonesiens farlige farvande udfor Singapore. Her kan du se og høre deres historie og deltage i deres eventyr.