Gå til hoved-indhold

Silje og Hauke har sat kurs mod Grønlands barske østkyst i 20 m/s

Den polskbyggede stålketch Tara er med de to unge gaster på henholdsvis 25 og 20 år sejlet fra den øvrige Tall Ship-flåde for at vende stævnen mod nord. En kraftig vind og meterhøje bølger ramte den 60 fod lange båd på sejladsens første døgn. Læs blog fra sejlerne.

Aarhus-kvinder har succes med at blaffe fra ø til ø

De startede på Tunø, hvor de hængte sedler op på havnen og lavede opslag i Facebook-grupper, og det gav pote. En familie ringede til de to kvinder og tilbød at tage dem med til Samsø. 

Solo-sejlads i Yngling fra Hadsund til Samsø Festival

56-årige Jan Pedersen købte for få år siden en Yngling til 7.000 kroner. Vi mødte igen sejleren til Samsø Festival. Da regnen satte ind kom et billigt telt i brug. Man behøver ikke bruge 20.000 kroner til at dække sin båd af, viser Hadsund-sejlerens telt.

Elitesurfer og langturssejler – Lærke Buhl har skrevet ny bog

Danmarks bedste RS:X-surfer er ikke blot et talent på surfbrættet. Ti dage efter OL i Rio stævnede den unge sejler ud på en ét år lang sejlads, der bød på en nyvunden frihed, men også overvejelser om, hvorvidt turen overhovedet var det hele værd. Bogen er netop udkommet.

X-YACHTING: På X-ferie i Grækenland i en helt ny X4.6er

Chartersejlads i tjekkede både. Kræn Brinck Nielsen, CEO hos X-Yachts, har lige været et par dage i Grækenland, og han løfter nu sløret for det danske bådværfts helt nye sejl-koncept sammen med X-Yachting. Der er pt. fem nye X46’ere. Flere X-Yachts på vej.

Lej en båd i Danmark - 4 sites

Vejret i 2019 ser ud til at arte sig rimeligt, hvis du vil sejle. Så planlægger du en sommerferie i hjemlige farvande, men mangler båden, er her fire sites, der kan hjælpe dig på vej.

Syv praktiske råd inden sejlads i Polen

Sejlere, der overvejer at vende stævnen mod det prisvenlige Polen, vil sandsynligvis opleve at blive overrasket på godt og ondt undervejs. Det samme blev Jens Krogsmose og Anette Pedersen, der derfor giver anvendelige guidelines inden sommertogtet.

Hollandsk sejlerpar smidt væk fra DT-turbøje midt om natten

Efter at have vækket de udenlandske gæstesejlere gjorde en dansk sejlbåd på det kraftigste krav på en af Danske Tursejleres bøjer i Thurøbund. Bøjer, der ellers kan anvendes af alle. Sagen ærgrer tursejlerforeningens forretningsfører.

Wayfareren Nipegegi har sat rekord - Storbritannien rundt på 15 dage

Søndag den 30. juni klokken 18.42 lokal tid satte Nipegegi og besætning rekord. På 15 dage og fire timer har de sejlet hele Storbritannien rundt i den 16 fod lange jolle. - Ekstrem og særdeles imponerende, siger dansk Wayfarer-sejler om turen.

Dansk familie krydser Atlanten i en Great Dane 28

I to og et halvt år bliver den 28 fod lange sejlbåd, der har kostet 70.000 kr., familien Kristensens hjem. Efter det spændende oceankryds er ankeret kastet i Brasilien, hvor overfald er en reel risiko blandt den ellers altid smilende befolkning.