Gå til hoved-indhold

Familien Beha køber svensk redningsfartøj - vil nordpå

Badeshortsene skiftes ud med vinterhandsker, når familien på ny kaster fortøjningerne. Denne gang må Havana dog blive i København.

Signe: Der er lang vej hjem - båd nu i Holland

Hvem skulle have troet, at det skulle tage længere tid at komme fra England til Danmark end fra USA til Europa? Det er i hvert fald blevet tilfældet om bord på Capibara, blogger Signe Storr.

Vibeke på Tenerife: Det er alt, hvad jeg drømte om

Det kører for Vibeke Svenningsen, der er vild med det udfordrende liv som langturssejler. Også selvom skipperens selvtillid på turen mod Azorerne led et kortvarigt knæk.

Erfaren sejler: Langturssejlads er bedst for børnene på sigt

Mathilda og Troels var ikke begejstrede, da deres forældre hev 14 måneder ud af kalenderen for at sejle i Caribien. Alligevel er det en fordel for børnene, mener deres far, Thomas Veber.

Signe: Vi havde begge fået nok

Smukke palmestrande og ginklart vand hvert år var ikke noget for Signe Storr og kæresten Henrik. Nu har parret genfundet sejlerglæden på hjemturen mod Danmark.

Tre unge sejler mod friheden i en Albin Ballad

For et år siden havde Sønderborg-sejlerne Hans, Mads og Nikolaj ikke den mindste sejlerfaring. Nu sejler de 22-årige Europa tyndt. - Til tider har det været udfordrende, fortæller de til minbaad.dk.

Søstærke kvinder fortæller om sejlads

Søsidens reporter Søren Stidsholt Nielsen fra Fyns Amts Avis var med om bord i Svendborg-galeasen på Fyn Rundt-etapen Faaborg-Svendborg.

Signe: Capibara tilbage i Europa - DK til september

Atlanten er et overstået kapitel. Signe og Henrik nåede netop sammen til Spanien, inden Signe vendte tilbage til jobbet i Danmark. Henrik fortsatte, trods en nervøs kæreste, alene mod England.

Signe over Atlanten: Problemerne vælter ned

Ulykkerne vil ingen ende tage for Henrik og Signe, der bl.a. må tape sejl, skifte stag og tager vand ind. Efter 18 døgn når de Azorerne.

Prøvesejlads af ny trimaran til flerskrogstræf i Kerteminde

200 europæiske flerskrogssejlere kunne lørdag se prototypen ’Proof of Concept’ på vandet. Båden skal udvikles til større langtursbåd.