Gå til hoved-indhold

Bøje: Når båden står i vejen for turen

Drømmen om en jordomsejling med varme og air condition, fryser, watermaker og mikrobølgeovn osv. er uopnåelig for mange. Opgiv de høje ambitioner og søg mod de klassiske sejlbåde, erfarer Bøje Larsen.

 

Boat Show startede med kendissen Emil Erichsen

Emil Erichsen, kendt fra TV2 serien ”Kurs mod fjerne kyster”, fortæller nu om togtet med Havana, en Jeanneau Sun Odyssey 51. Alle stole var optaget i Fredericia. Se program.

Vintertur i X-79: Er man skudt i hovedet?

Nej, siger 50-årige Jesper Stig Andersen fra Svendborg. Han tog i denne uge på tur til Ærøskøbing og sov på hotel. - Det virker, siger X-79-sejler til minbaad.dk.

TV2-quiz - har du styr på Kurs mod fjerne kyster?

Fjerde sæson af den populære dokumentarserie ruller i øjeblikket over TV-skærmen. Men hvor meget husker du egentlig fra de foregående sæsoner? Find ud af det i quizzen.

Både flyder rundt på havet - katamaran fundet efter tre år

Sejlere i nød når sjældent at sænke deres både, inden de selv reddes i land. I sidste ende kan det skabe problemer for andre langturssejlere.

Bøje: Komma’s havnelods er noget særligt

Den gode gamle havnelods i bogformat eller en moderne app på smartphonen? Selvom oplysninger mangler, er Bøje Larsen ikke i tvivl.

 

Følg danskeres sejltur til Caribien på TV

Familien Veber har kastet fortøjningerne og sat kursen over Atlanten med svensk TV på sidelinjen. Se udsendelserne gratis på nettet.

Sidste sæson i 'Kurs mod fjerne kyster' kommer snart

31. januar lyder startskuddet til fjerde sæson af den populære programserie. Beha-brødrene sejler fra Indonesien til København, hvor de bliver budt velkommen af 20.000 danskere.

Bøje: I havnen efter stormfloden - nye billeder

Bøjes nuværende båd er den 7., han har ejet. Men det er første gang, han har ladet den ligge vinteren over i vandet. Det er på et hængende hår gået godt.

Halvt år til afgang: Vibeke mangler læremester

Phantom 42 er købt og sejlerfaringen for opadgående. Selvom Vibeke Svenningsen endnu ikke er tryg ved havnemanøvrerne hjemme i Lynetten, sætter hun til sommer kurs mod ukendt farvand.