Gå til hoved-indhold

Vibeke sejler Jorden rundt om tre dage: Jeg er glad og bange

Mange følelser er i spil, når Vibeke Svenningsen lørdag stævner ud på sin jordomsejling. Her er spændingen over nye oplevelser krydret med bekymringen for havnemanøvrer og andre udfordringer.

Signe: Capibara har sat kursen mod Europa

Beslutningen er taget. Signe og kæresten Henrik sejler mod europæiske farvande og er landet på Bermuda. Pt. venter de på grønt lys til den videre sejlads over Atlanten.

Sejlerferie giver tid til familien

Familien Hesselborg fra Aalborg har fundet nøglen til gode ferier. På vandet finder de roen, hinanden og ikke mindst tiden, der som hos alle andre er en mangelfaktor i hverdagen.

To LM 27'ere skal få unge på vandet

Yachtbroker i Svendborg udvider med to charterbåde til ture i Det Sydfynske Øhav. De skal sikre flere bådlejere - særligt i den yngre generation.

Signe: Det uforudsigelige liv til søs - måske med Atlanterhavskryds

Hurtige beslutninger ændres hurtigt på Capibara. Nu overvejer sejlerparret at skifte det varme, turkisblå vand på Bahamas ud med Atlanten og de europæiske farvande.

Vibeke har travlt - seks uger før afgang til verdenshavene

To års intensiv forberedelse kulminerer 8. juli, når lidt nye sejler Vibeke Svenningsen tager ud i verden. Først skal solceller, dykkerkompressor og havnemanøvrer dog på plads.

Sejl til Malmø og få svensk tapas

MadaRo er en ny skånsk restaurant med frokost og aftensmad - Vi serverer klassisk svensk mad med et tvist. Og om aftenen serverer vi svensk tapas, siger MadRos chef Christer Niven til minbaad.dk.

Signe på Bahamas: Ikke ét ord om den gamle motor

Et løfte, som Signe Storr nu må opgive. Atter volder motoren nemlig problemer på cruiser-båden. Med en hylende advarsel om overophedning, må sejlerparret droppe motorsejlads midt i kanal.

Signe tilbage i varmen: Svært at forlade havnen

Efter næsten et år er Signe Storr og kæresten Henrik vendt retur til livet som cruisere. Parret skulle dog bruge 14 dage på at kaste fortøjningerne til nye eventyr.

Rønnows klumme: Kan sikkerhed overdrives?

Danmark er gennemreguleret. Vi har vænnet os til, at der er regelsæt for alting og de fleste af os er pæne mennesker, som – i det store og hele – gør hvad vi kan for at efterleve love og regler.