Gå til hoved-indhold

Bøje: Pensionistinvasion, Brexit-ævl og indavl (5)

LM 27 i Nordsøen gav opdagelse i Kirkwall. Bøje møder gæster med stok og havnefogeden Kenny, som afviser fætre og kusine-ægteskaber som det normale på hovedøen.

DS-generalsekretær i etape Danmark Rundt

Oure-sejlere er på tur Danmark rundt i to DS 37ere. Mads Kolte-Olsen fortæller her hvorfor han tog på tur fra Lundeborg til Samsø med Oure-sejlerne.

Bøje: Vil du være rig - tag til Kirkwall (4)

45-årige Roger får mor til at passe regnskabet og hyrer fiskere til at sejle båden. Selv sidder han på land, mens han får 1/3 del af indtægterne, blogger Bøje Larsen.

Bøje: Rundvisning i Kirkwall Havn (3)

Blogger Bøje Larsen er i Skotland og inviterer nu på havnerundfart i byen Kirkwall.

Bøje krydser Stronsay Firth i specielt strømsystem (2)

I Skotland sætter Bøje Larsen kurs mod Kirkwall. Her møder han dobbeltrettet strøm og en havnefoged, som bærer redningsvest på jobbet.

Bøje sejler til Skotland i LM 27eren (1)

I en til tider hård vind har Bøje Larsen netop krydset Nordsøen – i sin LM 27! På Orkneyøerne bliver han mødt af op til syv knobs strøm og tidevandsforskelle.

Malene: Man glemmer ikke den svenske skærgård

En udfordring kan være, at det sommetider er svært at slippe den ene fantastiske bugt for at sejle videre til den næste, blogger Malene Wilken inden sommertogtet.

Bavaria Nautitech 40 med smalle pontoner

Turkatamaranen Bavaria Nautitech 40 tager konkurrencen op mod de kendte Lagoon-katamaraner. Vi møder designer Bruno Voisard, der fortæller om høj mast og smalle pontoner.

Malene: Når planen går i vasken

Hele besætningen er klar til træf, men turen må droppes, da der er alt for meget vind til den lille båd, skriver Malene Wilken.

Bøje: Jordomsejling? Bliv hjemme!

Turister, som invaderer u-turistede øer, 12 timers arbejdsdage og svindel bør få dig til at droppe jordomsejlingen, mener Bøje Larsen, som her anmelder bogen ”Piratfisk og palmesus".