Gå til hoved-indhold

Endelig en husbåd der sejler o.k.

Mange sejlere vil gerne bo godt på vandet, især hvis husbåden kan sejle. Her er en i glasfiber.

Gæt en båd i ØRC-sejlads fra Hellerup til Malmø

Pirater fra Rungsted tager udsmykningen alvorligt. Gæt hvilken båd, der er inde under. Se den sejle. 550 sejlere har sjov sejlads i dag og stor fest i Malmø.

Pristjek: Ballen Havn er dyrest

Flere sejlere nyder netop nu ferien på vandet. Derfor omhandler dette pristjek naturligvis gæstelejen i de populære danske havne. Læs med herunder - der er penge at spare.

Dagmar D på tur: Pulsen kom helt ned i Ærøskøbing

Alting går langsommere. Super match til en sommerferie, hvor vi har oplevet to jazzkoncerter, bymuseum og byvandringer i byen med de dukkelignende huse.

ØRC med 545 sejlere sænker prisen i baren i Malmø

Udvidet price giving ceremony, større band og billigere priser i baren, skal lokke flere til ØRC fra Hellerup til Malmø den 19.september. Det koster hver sejler 515 kr.

Dagmar D på tur: Rammer masten broen?

Nej, heldigvis ikke, men jeg var i tvivl. Ved faktisk ikke hvor høj min Drabant 24 mast er. Minbaad.dk kom til Lundeborg i går, hvor sejlere mente, der var isbjørne på havnen.

Sejlskibe vil ansætte lobbyist

For mange sejlskibe lægges op, forsvinder til udlandet eller gøres til lystbåde, advarer Træskibssammenslutningens formand før ankomsten til Svendborg fredag.

Knækkede trin på stige blev fatalt for Gilleleje-sejler

Erik Rasmussen faldt i vandet og forsøgte at kravle op ad stigen på skibet, men to trin knækkede. Til sidst havde han ikke flere kræfter og hustru kunne ikke få ham om bord, skriver eb.dk

Dansk langtursejler omkommet i Baltikum

Den erfarne langtursejler Erik Rasmussen fra Gilleleje omkom i søndags under sejlads mellem Riga og Tallinn. Han blev slået over bord under bjærgning af forsejlet i meget dårligt vejr.

Danske tursejleres flag-etikette for slap

Det mener Svend Christensen: - Både med Dannebrog i hækstaget betyder død mand om bord, og mange hejser Dansk Sejlunions flag på hovedet, siger sejlmageren fra Aarhus.