Gå til hoved-indhold
Familien Beha, med undtagelse af lillebror Alfred, er her samlet på 'Havana', en Jeanneau Sun Odyssey 51. Foto: Hannelore Dörner/TV 2Tur
Familien Beha, med undtagelse af lillebror Alfred, er her samlet på 'Havana', en Jeanneau Sun Odyssey 51. Foto: Hannelore Dörner/TV 2

Sidste sæson i 'Kurs mod fjerne kyster' kommer snart

31. januar lyder startskuddet til fjerde sæson af den populære programserie. Beha-brødrene sejler fra Indonesien til København, hvor de bliver budt velkommen af 20.000 danskere.

Af Sara Sulkjær |

Selvom Emil og Theis har haft fast, dansk grund under fødderne i et halvt år, er de endnu ikke nået i havn i programmet "Kurs mod fjerne kyster". 

Her har seerne kunne følge brødrenes jordomrejse i skibet 'Havana', siden de i 2013 kastede fortøjningerne og sejlede mod ukendt farvand. 

På fragtskib gennem Adénbugten

I fjerde og sidste sæson, som har premiere på TV 2 31. januar, bliver de mange begejstrede TV-seere tilskuere til flotte natur- og dykkeroplevelser, mens de ligeledes er med på sidelinjen, når 'Havana' grundet frygten for piratangreb sættes på fragtskib gennem Adénbugten. 

Vi får samtidig et indblik i drengenes velkomst, da de af 20.000 danskere bliver budt velkommen hjem på Toldboden i København. En oplevelse, som ligeledes gjorde stort indtryk på brødrenes far, Mikkel Beha Erichsen: 

- Det var så dejligt at få sine drenge sikkert i havn. Det er stadig vildt underligt, at de kommer ind ad døren en tirsdag formiddag, og at de er her i hverdagen, fortæller han til TV 2. 

Kilde: TV 2

 

content-loader
content-loader
content-loader