Gå til hoved-indhold
Familien Beha, med undtagelse af lillebror Alfred, er her samlet på 'Havana', en Jeanneau Sun Odyssey 51. Foto: Hannelore Dörner/TV 2Tur
Familien Beha, med undtagelse af lillebror Alfred, er her samlet på 'Havana', en Jeanneau Sun Odyssey 51. Foto: Hannelore Dörner/TV 2

Sidste sæson i 'Kurs mod fjerne kyster' kommer snart

31. januar lyder startskuddet til fjerde sæson af den populære programserie. Beha-brødrene sejler fra Indonesien til København, hvor de bliver budt velkommen af 20.000 danskere.

Af Sara Sulkjær |

Selvom Emil og Theis har haft fast, dansk grund under fødderne i et halvt år, er de endnu ikke nået i havn i programmet "Kurs mod fjerne kyster". 

Her har seerne kunne følge brødrenes jordomrejse i skibet 'Havana', siden de i 2013 kastede fortøjningerne og sejlede mod ukendt farvand. 

På fragtskib gennem Adénbugten

I fjerde og sidste sæson, som har premiere på TV 2 31. januar, bliver de mange begejstrede TV-seere tilskuere til flotte natur- og dykkeroplevelser, mens de ligeledes er med på sidelinjen, når 'Havana' grundet frygten for piratangreb sættes på fragtskib gennem Adénbugten. 

Vi får samtidig et indblik i drengenes velkomst, da de af 20.000 danskere bliver budt velkommen hjem på Toldboden i København. En oplevelse, som ligeledes gjorde stort indtryk på brødrenes far, Mikkel Beha Erichsen: 

- Det var så dejligt at få sine drenge sikkert i havn. Det er stadig vildt underligt, at de kommer ind ad døren en tirsdag formiddag, og at de er her i hverdagen, fortæller han til TV 2. 

Kilde: TV 2

 

Sejlsportsligaen starter sæsonen ud med nye både og regler

Med få dage til sæsonstart for de danske ligasejlere, er der for alvor travlt i Lynæs Havn, hvor sæsonen skydes i gang lørdag den 25. maj. De spritnye J/70'ere er klar og det samme er et nyt regelsæt, for at få den danske liga på samme niveau som de udenlandske ligaer.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Links til andre sites