Gå til hoved-indhold

Signe sejler fra British Virgin Islands til Bermuda

Så har vi lagt Caribien bag os og taget hul på et nyt kapitel af vores langturssejlerliv! Vi er i skrivende stund 700 sømil fra Bermuda ud af 850 sømil i alt. Følg Signe via link.

Børneflotille savner "andemor"

Dansk Sejlunions flotillesejladser blev en stor succes i 2013. Også i år er der stor interesse, men familieflotillen savner en lederbåd. Var det noget for dig?

Signe og Henrik sejler nordpå: Farvel til Caribien

Om få dage forlader Signe Storr Caribien, sammen med andre sejlere fra British Virgin Islands og der sejles nordpå. Overfaldet på venner i St. Lucia gjorde sejlerparret noget handlingslammet.

De unge køber Accent 26

Nogle bådklasser er bare ikke til at slå ned. Netop som man går og tror, at en klasse er helt død, stikker den hovedet frem igen. Accent 26-klassen er ingen undtagelse, her køber de unge båd.

Signe: Krydstogtsgæst eller langturssejler?

Vi er kommet til de tidligere Dansk-Vestindiske Øer, nu US Virgin Islands, som er et yndet mål for de store cruiselinere.

Signe: Rigtige langturs-sejlere ligger for anker

At ligge i marina vs. at ligge for anker. Fordelen ved at ligge for anker er bl.a., at der ofte er lidt mere vind ude på ankerpladsen end i marinaen, skriver Signe Storr fra øen Barbuda, Caribien.

Skonnorten Mira fra 1898 på værft i Gilleleje

Under værftsopholdet gåes hun efter i kalfatringen i undervandsskroget og fribordet skal slibes og males og Hundested propelfabrik er indkaldt til at rette propelbladene.

Dansk journalist tester charter-sejlads i Kroatien

Per Ølholm fra Viborg lejede en charterbåd i oktober. Han og familien fik en god oplevelse i høj varme med gæstfrie værter og fantastisk natur. Se tjekket kortfilm og bliv inspireret.

Tursejleren Signe er pludselig klar til kapsejlads

- Jeg har aldrig nogensinde tænkt tanken, at jeg skulle sejle kapsejlads, skriver Signe Storr, der ændrede holdning efter hun havnede i Antiua Oyster Regatta i en svensk Allegro 30.

Fregat fra USA hjælper sejlbåd ved Mexico

En amerikansk familie fik hjælp, da deres datter blev syg om bord en sejlbåd, sydvest for Mexico.