Gå til hoved-indhold

Er Jørgen Ring ved at skifte til sejljolle?

Årsskiftet gør, at der sker sære ting. Den fanatiske Ynglingesejler Jørgen Ring er blevet set i en noget speciel sejljolle 2. juledag. Er Ynglingen dømt ude?

Signe: Antiklimaks på Martinique med regn og kedelige butikker

Det viser sig at være lidt af et antiklimaks for os at ankomme til Martinique, selvom vi stort set ikke talte om andet hele vejen over Atlanten eller inden for den sags skyld.

Signe efter 31 dage på Atlanten: Ingen kan sejle uden vind

- Jeg var så udmattet på havet i de lidt hårde vejrforhold. Det var som om, vi aldrig ville komme i land, siger Signe Storr, der sejlede fra Lanzarote til Martinique. Læs super beretning. Se nye fotos.

 

Signe sejler på 25. døgn over Atlanten - det er kedeligt

Vi har via SSB radio fået besked fra Signe Storr, der i en 30 fods båd sejler over Atlanten med sin kæreste. Og det er kedeligt fortæller hun. Parret har 800 sømil til mål i tursejladsen Atlantic Odyssey.

Skafte-Holm slutter juleeventyret om Columbus

- Historien om vores tur med ARC og eventyret om Columbus er slut. Vi har ikke fantasi til mere! Vi håber at I har haft lidt glæde af vores små løgnehistorier, skriver Philipp Skafte-Holm.

 

Signe skriver fra Atlanten: Vi mangler vind

- Nu håber jeg snart, at vi får lidt mere vind, da der ellers er meget langt til Caribien med en max. fart på 3 knob, skriver Signe Storr til minbaad.dk. Hun sejler med i sejladsen Atlantic Odessey.

Signe: Nedtælling til over Atlanten og vi er ikke klar!!

Kun en dag tilbage, inden vi lægger fra kaj i Arrecife på Lanzarote og sejler på vores første Atlantiske oversejling - og vi synes slet ikke, vi er klar! Mad og vand er købt til 45 dage.

Signe træt af kryds: Hvorfor ingen sejler ved Canarie-øerne

Vi sejlede gerne imod vinden, hvis det var nødvendigt. Jeg gav Henrik ret, men primært fordi jeg ikke kunne huske, hvordan det var. Men nu ved jeg, hvorfor ingen sejler rundt ved Canarie-øerne!

 

Jordomsejler-båd hjem på blokvogn

Christian Liebergreen gennemførte sin Jorden rundt, og nu er båden, en Sagitta 35, også kommet hjem efter 260 dage til søs.

 

Signe: Henrik og hans 'prostata' (vandmaskine)

Vores engelske cruising-venner har døbt vandmaskinen ”Prostate” (Prostata), da den kun kom med små dryp, men nu virker den, fortæller Signe Storr fra Gran Canaria.