Gå til hoved-indhold

Signe: Vi elsker Barbados!

- Det er en ø, som er alt det vi hjemmefra havde drømt om, at Caribien skulle være, skriver Signe Storr, der med kæresten Henrik Hansen sejler i en Allegro 30.

Sejlende protest mod sandsugning i Øresund

Firmaet NCC's kritiserede udvinding af råstoffer ved hjælp sandsugere i Øresund, har nu afstedkommet en protestsejlads til Christiansborg d. 28. marts.

Signe: Vi er sejlet til Barbados - min nye favorit-ø

Vi var ellers meget i tvivl om, hvorvidt vi skulle flyve til Barbados i stedet for at sejle de 100 sømil mod vind, strøm og bølger, skriver Signe Storr, der nu har fået amerikansk visum.

 

Signe i Caribien: Visum til USA er ret svært at få

At sejle i egen båd til amerikanske territorier er en meget vanskelig affære. Vi vil gerne sejle op til de Dansk Vestindiske Øer og senere på sæsonen til New York, men det kræver et amerikansk visum.

 

Dansk sejler i St. Lucia: Man kan roligt sejle herude

Tidligere Nokia-sejler Glenn Sørensen bor på St. Lucia. Han har længe været forundret over negativ omtale af sejlerforholdene herude efter en sejler blev myrdet i januar.

Signe køber rom: Dejligt gensyn med Martinique

Signe Storr har forladt St. Lucia, hvor minbaad.dk stadig er. Nu er hun med kæresten sejlet op til Martinique, hvor lokalbefolkningen er mere integreret i havnen, mener den 34-årige sejler.

Krise i Caribien - fylder 50

Når du bliver gammel som mig, så flyv ud til Caribien og sejl i bountyland på klart vand med vennerne i Tobago Cays naturreservat. Her er redaktørens rapport fra Whaleboner bar i Bequia.

Det søde liv fortsætter - Caribien charmerer

Godt nok blev en sejler slået ihjel i januar cirka 85 sømil herfra Whistle Bay, da tre sorte fyrer overfaldte britisk sejler, men indtil nu er folk flinke. Minbaad.dk tester Cariben - et ok job.

Hvorfor sejle til Caribien når man kan ta en flyver herud?

Det har minbaad.dk gjort og lige nu er jeg her med tre venner og sejler syd for St. Lucia i Caribien i en Beneteau First 40.7. Det kan anbefales.

Stærke protester mod havbrug ved Endelave

Både sejlere, lystfiskere, Horsens kommune og Danmarks Naturfredningsforening kæmper imod planer om et større havbrug mellem Endelave og Æbelø.