Gå til hoved-indhold

Signe køber rom: Dejligt gensyn med Martinique

Signe Storr har forladt St. Lucia, hvor minbaad.dk stadig er. Nu er hun med kæresten sejlet op til Martinique, hvor lokalbefolkningen er mere integreret i havnen, mener den 34-årige sejler.

Krise i Caribien - fylder 50

Når du bliver gammel som mig, så flyv ud til Caribien og sejl i bountyland på klart vand med vennerne i Tobago Cays naturreservat. Her er redaktørens rapport fra Whaleboner bar i Bequia.

Det søde liv fortsætter - Caribien charmerer

Godt nok blev en sejler slået ihjel i januar cirka 85 sømil herfra Whistle Bay, da tre sorte fyrer overfaldte britisk sejler, men indtil nu er folk flinke. Minbaad.dk tester Cariben - et ok job.

Hvorfor sejle til Caribien når man kan ta en flyver herud?

Det har minbaad.dk gjort og lige nu er jeg her med tre venner og sejler syd for St. Lucia i Caribien i en Beneteau First 40.7. Det kan anbefales.

Stærke protester mod havbrug ved Endelave

Både sejlere, lystfiskere, Horsens kommune og Danmarks Naturfredningsforening kæmper imod planer om et større havbrug mellem Endelave og Æbelø.

Signe efter boatshow: This is why I love Miami

Men hun undrer sig: Måske vil det tiltrække flere kvinder til bådudstillinger, hvis man stiller en velbygget mand i et par badeshorts op på dækket af en sejlbåd? Skriver Signe Storr.

Gæt et fyrtårn

Vi har igen modtaget et foto af et smukt fyrtårn fra Lars Oudrup. Kan du gætte hvilket?

Signe og Henrik tilbage i Rodney Bay: Dame gav specielle anker-signaler

En pæn amerikansk dame på omkring 60 år viste os fingeren, skriver Signe, der nu glæder sig til bådudstilling i Miami.

Signe lever livet i paradis - nu ferie i ferien

Signe Storr fortsætter i paradiset på en 30 fods sejlbåd. Ankerpladserne den sidste uge har været i Bequia, Tobago Cays og på Mayreau og de ligner postkort, skriver hun.

Flotille sejlads med Langturssejlerne til Kanaløerne

Foreningen til langtursejladsens fremme har haft stor succes med deres ture til Skotland og Skt. Petersborg. I år går turen fra Marstal til Guernsey.