Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion fyrer turkonsulent

Carsten Breuning, der har været turkonsulent i Dansk Sejlunion siden 2011 er blevet opsagt. Det er underskuddet på 700.000 kr der skal dækkes ind.

Signe og Henrik overvejer mindre kedelig båd

Efter at have været en uge på St. Lucia, er vi ved at finde vores ben i vores nye cruising-liv. Men vi er begyndt at spekulere på, om vi har den rigtige båd til formålet. Er den hurtig nok?

Se monster surfbølger ved Tenerife

Stormen Hercules, der har raseret Atlanterhavet se seneste par dage, har nu ramt Tenerife, til stor fryd for surferne.

Sådan sejlede Signe og Henrik over Atlanten i 30 fods båd på 31 dage

Signe Storr har lavet videodagbog fra turen over Atlanten. 31 dage tog det at sejle fra Lanzarote til Martinique. Hør om mandskabets udfordringer i sejladsen Atlantic Odyssey.

Signe i St. Lucia: Skal man tro på alt, hvad man hører og læser?

Min kæreste er i positive vendinger meget risiko-bevidst. Henrik forbereder sig på alt, hvad der kan gå galt, hvorimod jeg i bund og grund er temmelig naiv, siger Signe, der har forladt Martinique.

Blærerøvens ord om IMX 40 - for fuld udblæsning

Mads Christensen og familie sejlede sidste år i den svenske skærgård med PraleX, men han kritiserede tidligere IMX 40 for at være for mørk i kahytten. - Et generelt problem for designere, siger han.

Er Jørgen Ring ved at skifte til sejljolle?

Årsskiftet gør, at der sker sære ting. Den fanatiske Ynglingesejler Jørgen Ring er blevet set i en noget speciel sejljolle 2. juledag. Er Ynglingen dømt ude?

Signe: Antiklimaks på Martinique med regn og kedelige butikker

Det viser sig at være lidt af et antiklimaks for os at ankomme til Martinique, selvom vi stort set ikke talte om andet hele vejen over Atlanten eller inden for den sags skyld.

Signe efter 31 dage på Atlanten: Ingen kan sejle uden vind

- Jeg var så udmattet på havet i de lidt hårde vejrforhold. Det var som om, vi aldrig ville komme i land, siger Signe Storr, der sejlede fra Lanzarote til Martinique. Læs super beretning. Se nye fotos.

 

Signe sejler på 25. døgn over Atlanten - det er kedeligt

Vi har via SSB radio fået besked fra Signe Storr, der i en 30 fods båd sejler over Atlanten med sin kæreste. Og det er kedeligt fortæller hun. Parret har 800 sømil til mål i tursejladsen Atlantic Odyssey.