Gå til hoved-indhold

Velkommen hjem fra tur - men sejl også i september og oktober

Rønnows klumme: Jeg håber, at du har haft en pragtfuld tur med nye og spændende pladser, pragtfuld natur, dejlige solnedgange og god stemning, men det er langt fra slut.

 

Pas på din hund – især på sejlturen

Mange tursejlere vil ikke undvære at have hunden med på tur. Men der er visse forholdsregler der skal overholdes, hvis turen skal blive god – også for hunden.

Kadetter skriver om top 5-oplevelser fra Thyra

Søværnets Operative Kommando sender rejsebrev fra sejlkutteren Thyra, kadethold 2. Se også kokkens opskrift på en kl. 10 bolle.

Tursejlerne forkorter ferien i blæsevejret

- Det hårde vejr i Danmark fører sejlerne til deres hjemhavn før planlagt, siger minbaad.dks Katrine Bertelsen, der er på tur i en Ballad.

Pulsen gik i feriemode da iPhonen døde af saltvand

Sejlferien er enestående, man glemmer hverdagen og kobler af. Læs en livsbekræftigende beretning fra Dragonfly 35-sejlerne Tina og Jens Thuesen, der i dag sejlede i 22 m/sek. - i haglbyge.

Sejler stak af efter kollision i Anholt havn

OPDATERET: Dragesejler Lars Hendriksen er rystet over en norsk sejler der påsejlede hans båd i Anholt Havn. Synderen er nu identificeret og dusøren sendes hurtigst muligt når Lars er hjemme igen.

Konflikt: Motor kontra sejl

Sommeren er højsæson for sejlads, i både motor- og sejlbåde. Desværre har nogle motorsejlere lidt problemer med at vide hvad man må og ikke må. En læser blev chikaneret ved Hellerup.

Sejlertræf for nordisk kystkultur

Op mod 80 skonnerter, kuttere, spidsgattere, krydsere og andre klassiske fritidsfartøjer fra hele Norden tager på torsdag hul på tre dages Nordisk Kystkulturtræf i Ebeltoft.

Her må du sejle med vandscooter

Sommeren er højsæson for badeliv og vandscootere. Men skal vandscooteren luftes, er der regler for hvor du må sejle og ikke sejle. Se her, hvad du må.

Druknet sejler fundet ved Møn

Liget af den savnede sejler, hvis båd blev fundet drivende for fulde sejl ved Møn for snart 14 dage siden, er nu fundet. Alt taler for, at det er liget af den savnede amerikaner, der blev fundet onsdag.