Gå til hoved-indhold

Søløve om bord ved Galapagos

Jackie og Graham Smith der sejler ved Galapagos på vej mod Australien, fik en sjælden nattegæst, der ikke kunne stå for en ledig soveplads i cockpittet.

Sejladsforbud ved Anholt

Byggeriet af Danmarks største havvindmøllepark er nu i fuld gang ved Anholt. Det medfører visse forbud mod sejlads med lystfartøjer ved Grenå og Anholt, i 2012 og 2013. Se her hvor du må sejle.

Svensker knækkede mast og drev i 80 dage

66-årig solosejler, Stig Lundvall, drev rundt i Det Indiske Ocean uden motor og med knækket mast siden begyndelsen af januar. Nu er den udmattet sejler reddet.

Stort Bavariatræf i Ebeltoft

Dansk Bavaria Klub samler tropperne til træf i Ebeltoft i Kristi himmelfartsdagene. Bådene skal ligge samlet i fregathavnen og flere af aktiviteterne skal foregå på fregatten Jylland.

Flere tilbud til tursejlere

De danske tursejlere kan se frem til flere kursustilbud, gode råd og inspiration, lyder det fra DS. Den ny turkonsulent Carsten Breuning, er blevet ansat i Dansk Sejlunion dedikeret til tursejlerne.

Limfjorden passabel om tre uger

Alt tyder på at lystsejlerne får passage gennem Limjords-jernbanebroen i løbet af 3 uger. Banedanmark vurderer at hullet i broen kan ryddes, så master kan passere.

Flensborgs Søfartsmuseum åbent igen

Under mottoet ”SÅ TIL SØS” står Flensborgs Søfartsmuseum, efter to års ombygning og byggerod, atter klar til at modtage gæster. Går sommerturen til Flensborg Fjord, så tag ungerne med og besøg museet.

Rønnows klumme - en pragtfuld solopgang

Endnu en gang kunne vi forbløffes over, hvor hurtigt vejret i Danmark kan skifte. Claus Rønnow skriver atter om sejlads i sin Bandholm 33.

Tag med FTLF til Skt. Petersborg

Ovenpå en dundrende succes i 2011, hvor Foreningen til langtursejladsens fremme (FTLF ) tog på tur til Skotland, går turen i år til Skt. Petersborg.

Yngste jordomsejler Laura Dekker i tysk TV

Den 16-årige hollandske pige vil den kommende onsdag på den tyske TV-station, ARD, berette om sin solotur rundt om jorden.