Gå til hoved-indhold

Sunway Seatravel flytter til Egå Marina

Medarbejdere flytter med og sikrer at Sunway Seatravel fortsat kan rådgive kunder, der vil holde ferie i lejet båd i ind- og udland. Vokseværk kræver nye omgivelser, siger chef Mads Christiansen.

Danske gidsler tæt på friheden

Ifølge SomaliaReport.com skulle der være udbetalt løsepenge søndag, for den danske familie, der har været holdt som gidser af somaliske pirater i et halvt år.

Flotillesejlads med dansk fører i Caribien

Til januar er der flotillesejlads i det populære område omkring BVI i en 38 fods katamaran. Der er mulighed for at forlænge ferien på De Dansk Vestindiske Øer. Sunway Seatravel står bag, se priser.

Campingbåd på afveje i Lillebælt

Hallberg Rassy forhandlerne Bo og Charlotte Hold fra Marineparken i Fredericia har mødt et sært fartøj ved den gamle Lillebæltsbro. En ny ark, husbåd, kollegieværelse, bådflygtninge? Hvem ved…

Hårdtslående havneplads

Bornholmerne har taget nye våben i brug, for at holde uvedkommende væk fra havnepladserne. En læser har sendt os dokumentation.

20.000 til træbådsfestival i Norge

Over 200 træbåde i alle former og faconer, er med på Risør træbådsfestival, som i år varer fra 4. til 7. august. Bådebygger Jørgen Jensen er med.

Plads i havnen: Tjaa måske

Når man har sejlet 60 sømil i blæst og regn, er det rart at komme i havn. Eller er det? Mange sejlere oplever, at når havnen er fuld, er hjælpsomheden væk.

Hobie langdistanceræs i august

Selv Hobie Cat sejlere kan trænge til en god lang distancesejlads. Nu kan du få chancen i august, hvor det sydfynske danner rammen om ”The long Hobie haul.”

Hval i Roskilde Fjord - måske en finhval

En større hval, der formentlig er den samme som for en uge siden blev set i Isefjorden, er nu blevet observeret i Roskilde Fjord. Forskrækket ægtepar forklarer til hval.dk.

God fisk i Dragør

Sommeren er over os, og skulle vejen falde forbi Dragør, måske for at kigge på J80 VM, har restaurant Dragør Fort en lille cafe med udsigt over havnen, med glimrende og billig mad.